Симптом: Бял пушек....
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Симптом: Бял пушек....
Има изписано по темата, но не намерих нищо конкретно като отговор.....само догатки. Та проблема ми е следния: Качвам се на заден аз и опа в огледалото скибам - пропушила колата. Пуши бял пушек през ауспуха. Няма мирис и вкус. Не е пипнала и грам вода. Маслото си е наред. Значи логично при подаване на повечко газ пропушва доста повече. Утре ще запиша и клипче на светло да се види какво прави....предложения?? С вастоп мислихме нещо логично ама не стигнахме до извод та давам на всеослушание проблема. мотора е АБД....абе да си кажа ми се чува и някакво пукане, тракане, тропане по гърнетата ама ся в тъмното нищо не локализирах....прави го и на газ и на бензин без разлика....колата пали безпроблемно, има си мощност и разхода последните дни си беше повече от задоволителен....8-9/100 газец....ако не пушеше щеше всичко да е наред 

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа:това срибата и бастуна беше шегаИзчакай колата да загрее и да пусне перката; провери колко е надула маркучите и....... абе я си виж изпарителя дали няма скъсана мембрана?!?!?!
щеше да мирише в казана ако е скъсано маркучлето...предполагам..утре ще тествам на светло....всичко....иначе 3 пъти слизам и все си мисля че си втълпявам че пуши ама си пуши бая мамка му....ся като гледах последния път на празен ход дори си пуши мизерницата

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
ново 20 .... струва ми се че чувам някакви детонации по гърнетата.....идеи.........като я запаля и на празен ход ми се вижда почти нормално пушенето...ама като изфорсирам е доста...и си пукат тия детонации.....да не остава газ във гърнето и там да се пали и да детонира.????....и пушенето да е от това???
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
angell написа:ако пуши нонстоп е проблем но ако е само на студено споко --- на много коли е така. при мен е 15мин но може и повече сиг. го забравям да го следя но масло и вода не харчи само бензин
там е работата че студена топла все пуши.......освен да излезна да и напрая един форсаж 10 мин да загрее яко и да вида дали ше изчисти на бензин.....поне да знам че е заради газа.....
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
10 минути яко шпорене на миличкото малко ABD на бензин и спря да пуши. Тука вече се хвърлих в баси филма...нямам нерви вече но утре ако пропуши пак на газ значи е нещо по газовата и поне е локализиран до нкъде проблемоса.......благодаря на всички коит осе отзоваха и се надявам да е до някакви настройки на газовата....btw първите 2-3 мин на бенз продължаваше да пуши и изведнъж поизчисти и спря.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”