Здравейте. Купих си кабел на Вак Ком от ебау.ук Вак Ком 409.1 ( На кабела пише VAG KKL). Свързвам го със Голф 4 1.6 ср 99 год. С този кабел въобще могат ли да се трият грешки ми е първото питане . Другото го представям със снимки за да стане по ясно .
При цъкане не Engine ми излиза следното ! Защо не ми излизат долните подопциии ?
Виж Коментар снимка !!!
Виж Коментар снимка !!!
Виж Коментар снимка !!!
Дали аз бъркам нещо със инсталацията , или просто кабела не е подходящия .
Проблем с Vag-Com ?
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
Re: Проблем с Vag-Com ?
да с този кабел можеш да триеш грешки необходимо е само да натиснеш clear codes .а програмата регистрирана ли е.има срещки които и следкато бъдат изтрити се поевяват пак тъйкато проблема не е бил отсранен.
-
kireto69
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че не е регистрирана .. Давам Clear Codes и пак ми излиза същата грешка...... За това питам дали може да се трие с него.. Кой софт ползвате вие ?
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
аз ти написах че не е достатъчно само да изтриеш грешката,необходимо е първо да отсраниш проблема и после да я изтриеш.ако не е регистрирана затова не ти дава всички функций.иначе кабела е идеален за твоята кола.
-
kireto69
- Автомобил:
- Двигател:
С кабела имам софт, но как става тази регистрация?
-
kireto69
- Автомобил:
- Двигател:
Другото което е че на пасат 3 опциите от първата снимка му ги отваря и му работи всичко добре гледа си данни в реално време и т.н , но на мен нещо не ми дава . Дали нещо не може да се върже не знам....
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
при кабелите от ибей не се знае какъв кабел е скалъпен и какъв софт са дали. Има читави екземпляри, има и големи боклуци. Може да си случил на второто
Разгледай обявите във форума, вариантите за кабел само с ККЛ линия са на съвсем прилични цени и знаеш, че ще работи...
Разгледай обявите във форума, вариантите за кабел само с ККЛ линия са на съвсем прилични цени и знаеш, че ще работи...
-
kireto69
- Автомобил:
- Двигател:
Би трябвало да е читав пише си KKL VAG-COM for 409.1........
- eradev
- Автомобил: T-cross
- Двигател: 2025
при мен е същото положение, като натисна Еngine мисли малко и изписва No Response from Controller и е активна само иконата за чистене на грешки. Програмата, която ползвам пише, че е регистрирана
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Разгледайте с гугъл по разни форуми дали и други хора не са имали същия проблем с конкретния кабел..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”