Изтрит номер - какво да правя
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Изтрит номер - какво да правя
Задния номер лека-полека задния номер ми се изтрива. Напук на него предния, които е по-изложен на камъчета, не е мръднал. Още не са почнали да се заяждат, но какво да направя. Ако го боядисаам самостоятелно, да не почнат пък затова да се заяждат.
- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изтрит номер - какво да правя
сменят се в кат.... за 20-30лв и двата
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Само че не се ходи в КАТ, ами на ул. Кукуш:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=17&t=276647
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=17&t=276647
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Въобще да не ти пука! Карай си така и не го пипай! Ако нещо ти направят проблем, то си личи дали има човешка намеса! Ако си решил да го "реставрираш" иди при някой фирма дето правят букви за "паметници" и ще ти дадат такава черна боя, и ще надживее голфа 

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Навремето като ме караха да сложа този номер. Все ме убеждаваха, как новите са изработени по-най съвременна технология. Отгоре на всичко на него е и нита. Него сменят ли го. И аз какво съм виновен, че държавата е избрала калпав изпълнител на номера. Хората цял живот карат с едни номера само сменят колите. А аз на тази само досега съм сменил два и все за моя сметка. Ако платя и тези ще съм дал над 100 лв. да не говорим за два дни при смяната на тези и полвин ден и за третата. Моето време не е ли ценно. Ще си ги нарисувам или като ме спрат, ще съм на скандал. Но ще мина да драсна едно заявление в КАТ, да видя какво ще ми кажат.
П.С. Зябелявам, че взе да избледнява откакто задължиха да се кара на фарове през деня. Светлината на масовите китайски ксенони и крушки ги избелва. Особено в софииските задръстваня, където задницата ти е изложена непрекъснато на това облъчване от 20-30см.

П.С. Зябелявам, че взе да избледнява откакто задължиха да се кара на фарове през деня. Светлината на масовите китайски ксенони и крушки ги избелва. Особено в софииските задръстваня, където задницата ти е изложена непрекъснато на това облъчване от 20-30см.

Последна промяна от lozan67 на Съб 21 юли 2012 17:56, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
lozan67 написа: П.С. Зябелявам, че взеха да избледняват откакто задължиха да се кара на фарове през деня. Светлината на масовите китайски ксенони и крушки ги избелва. Особено в софииските задръстваня, където задницата ти е изложена непрекъснато на това облъчване от 20-30см.![]()
![]()
![]()
![]()

Дебре, за два дни ли избеля

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:lozan67 написа: П.С. Зябелявам, че взеха да избледняват откакто задължиха да се кара на фарове през деня. Светлината на масовите китайски ксенони и крушки ги избелва. Особено в софииските задръстваня, където задницата ти е изложена непрекъснато на това облъчване от 20-30см.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дебре, за два дни ли избеля
С извинение към модераторите за спама. Четри години по 6 месеца. И наистина някой знае ли какво да правя с нита.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от вътрешна страна го отрежи или смачкай така ,че да го изкараш
после като сглобяваш го залепи със силикон
после като сглобяваш го залепи със силикон

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Купуваш си черен акрилен спрей и тиксо. Въоръжаваш се с макетно ножче и търпение, лепиш режеш и пръскаш. Резултатът е отличен, изпробвано неколкократно.
Има и по-добри бои от спрея, но ще ти трябва пистолет, или да се постараеш с тампонче.
Има и по-добри бои от спрея, но ще ти трябва пистолет, или да се постараеш с тампонче.
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Размени ги преден/заден 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
izzo написа:Размени ги преден/заден
Задния е кофти пробит в средата заради скапания нит и ще остане отвора да се вижда като го сложи отпред. От там идват ядове с представителите на реда
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Мацай с боята и да не ти пука 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:izzo написа:Размени ги преден/заден
Задния е кофти пробит в средата заради скапания нит и ще остане отвора да се вижда като го сложи отпред. От там идват ядове с представителите на реда
в отвора може да сложи рапиден винт и да закрепи номера - в случай ,че не му е проблем да си пробие бронята
циганите ги крадяха за хАламин по едно време

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
И КАТ казаха да ходя на Кукуш да си взема дубликат. За нита да си размонтирам и монтирам сам. Затова си ги боядисах и отгоре им теглих и един лак, дано да издържи повече. Благодаря на всички отзовали се. Сила сме 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”