Груба катастрофа на Цариградско шосе
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Груба катастрофа на Цариградско шосе
Сега се прибирам и видях голяма катастрофа в началото на Цариградското. Намесените коли са една ибиза, една вектра и един рейс 280 като рейса е избил мантинелата между двете платна. Движението посока Младост е отклонено. Дано да няма жертви.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
http://news.ibox.bg/news/id_1499928651
Катастрофа станала близо до полиграфическия комбинат на столичния булевард „Цариградско шосе" блокира движението от Орлов Мост по посока хотел Плиска.
Трима души са пострадали. Блъснали са се автобус и две леки коли в дясното платно по поска хотел Плиска.
Около 21.10 часа автобус № 280 с около 30-40 пътници е получил техническа повреда по време на движение в посока центъра на града.
В следствие на аварията шофьорът е изгубил контрол върху автобуса и той е навлязъл в насрещното платно, разкъсвайки мантинелата, като е ударил два автомобила.
Двама от пострадалите са пътували в автомобилите, а един в автобуса.
На мястото са пристигнали са пристигнали над 10 пожарни коли и екипи на полицията.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз минах оттам, автобуса беше върху мантинелата
Освен тази видях още 1-2 катастрофи из София.
М/у другото шофьорите точно по тази линия (280) са по-луди и от тези на маршрутките...

Освен тази видях още 1-2 катастрофи из София.
М/у другото шофьорите точно по тази линия (280) са по-луди и от тези на маршрутките...
Последна промяна от ACCELERATOR на Пет 27 окт 2006 23:33, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: vw touran
- Двигател: BKD 2006
- Контакти:
chefito написа:Това цариградско трябва да го прекръстят на Божурище 2....баси щом рейсовете започнаха да дрифтират там.....ужас ужас ужас!!! Колеги пратете някакво писмо до КАТ до Бойко или и аз не знам до кой....това трябва да спре........
защо винаги се търсят на4ини за вземане на мерки след като стане някаква авария в цялата ни българия е така кви писма кви пет лева отговарните за аварията 6те си поемат вината а вслу4ая наи вероятно сервиза кадето се ремонтират реисовете или там кадето е правено ГТП - то зависи от аварията
wotson написа:chefito написа:Това цариградско трябва да го прекръстят на Божурище 2....баси щом рейсовете започнаха да дрифтират там.....ужас ужас ужас!!! Колеги пратете някакво писмо до КАТ до Бойко или и аз не знам до кой....това трябва да спре........
защо винаги се търсят на4ини за вземане на мерки след като стане някаква авария в цялата ни българия е така кви писма кви пет лева отговарните за аварията 6те си поемат вината а вслу4ая наи вероятно сервиза кадето се ремонтират реисовете или там кадето е правено ГТП - то зависи от аварията
абе да не знам дали е авария, ама няма д асе очудя шофера да е бил пиян и да го скатават, няма да е за сефте. разбира се може да не съм прав
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
wotson написа:.....
Колега значи има явно някакво разбиране, че там е не улица а писта. В Пловдив на подобна улица се развиваха огромни скорости и на всеки 100 метра има паметници. В последствие я разграфиха с 3-4 светофара и сега почти няма проишествия или поне няма нищо сериозно. Нямам идея как може да се оправи проблема при вас, но за 1 месец чувам за 3та бясна катастрофа там. Не знам колко са жертвите.
П.С. След 3 минути взиране забелязах че втората кола е вектра....
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:П.С. След 3 минути взиране забелязах че втората кола е вектра....
Била е вектра

В момента за съжаление е тоталка.
Това цариградско наистина е някаква лудница. Онзи ден се видях в приключение на него - за няма и километър ми налетяха 3 пъти от съседна лента да ме мачкат

Цялото ви движение в София от ден на ден става все по-отвратително.
Колите са прекалено много за пътната мрежа и тя не може да ги поеме. Всеки бърза нанякъде и рядко се съобразява с останалите участници в движението и накрая го отнасят невинни.
Лично аз съм много пресен пример за това

Върни се в “ОФФ-Топик - други”