Vodafone Live-поредния булшит!?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Vodafone Live-поредния булшит!?
Проглушиха ефира с реклами в който се казва как сваляш песни,картинки и мелодий БЕЗПЛАТНО само срещу месечен абонамент и след като се регистрираш /не аз а племенника/ се оказва че една мелодийка или картинка струва скромните 1,80 с ДДС а игра 5лв
Не ми се мисли колко ще искат за телевизията дето си можел да я гледаш ! Направо ми иде да кажа едни мнооого неприятни неща на шефовете на тая фирма и то не заради дадените 3,90 за месечна такса а затова че така нагло заблуждават потребителите 
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Разбира се, че това е поредната тъпотия на нашите мобилни оператори - злобюл също пуснаха такава услуга - iMode - тоест систематизирали са информацията и имат собствен портал - голям праз
Аз ако искам интернет, пускам гпрс-а и си влизам и си търся квот ми трябва. До сега не ми е трябвало де
Абе не вярвайте на нищо, което го рекламират толкова много 
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
бе мисля че има принципна разлика в скороста между CSD и GPRS ако телефона ти е малко по нисък клас GPRS това не те касае разбира се, ти така или иначе не можеш да ползваш пълната лента....
другата съществена разлика е че при CSD телефонната ти линия е заета, докато при GPRS докато си вътре можеш да си провеждаш и да получаваш разговори....
третото е че някой софтчета примерно ICQ за мобилето задължително изисква наличие на GPRS за да тръгне..... и т.н.
абе GPRS си е отвсякъде по-добро, ма нашите и по точно М-тел така се усират в цените на трафика че просто си мисля, че всичко се прави единствено с целта да не искаш да я ползваш тази услуга, друго логично обяснение не ми хрумва просто...
другата съществена разлика е че при CSD телефонната ти линия е заета, докато при GPRS докато си вътре можеш да си провеждаш и да получаваш разговори....
третото е че някой софтчета примерно ICQ за мобилето задължително изисква наличие на GPRS за да тръгне..... и т.н.
абе GPRS си е отвсякъде по-добро, ма нашите и по точно М-тел така се усират в цените на трафика че просто си мисля, че всичко се прави единствено с целта да не искаш да я ползваш тази услуга, друго логично обяснение не ми хрумва просто...
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Еее много сте черногледи бре.
Аз пък от 5 дена съм абониран и се кефя... засега. Има чат, новинки(тъпи), ТВ (3 канала) - вярно че трябва ЗДжи, но качеството е доста по-добро от предишния опит през GPRS(става въпрос за fungsm или нещо подобно), има МР3ки (т.е. ААС) 6 бр, картинки, мелодии, клипове (3gp) теми и други глупости, които са ВКЛЮЧЕНИ в цената на пакета (3,90). Естествено има и платено съдържание, ма мен не ме влече
а и GPRS/UMTS трафика към портала е БЕЗПЛАТЕН за абонатите на лайв.
Та като цяло съм
Все пак това е първият ДОСТЪПЕН начин да си ползвам екстрите на жи-ес-ема
Аз пък от 5 дена съм абониран и се кефя... засега. Има чат, новинки(тъпи), ТВ (3 канала) - вярно че трябва ЗДжи, но качеството е доста по-добро от предишния опит през GPRS(става въпрос за fungsm или нещо подобно), има МР3ки (т.е. ААС) 6 бр, картинки, мелодии, клипове (3gp) теми и други глупости, които са ВКЛЮЧЕНИ в цената на пакета (3,90). Естествено има и платено съдържание, ма мен не ме влече
а и GPRS/UMTS трафика към портала е БЕЗПЛАТЕН за абонатите на лайв.
Та като цяло съм
Все пак това е първият ДОСТЪПЕН начин да си ползвам екстрите на жи-ес-ема
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Да де,трафика е безплатен ,но защо никъде нито думичка че всичко извън безплатната зона /където предполагам има само боза/ се заплаща ?! Можеше поне да намекнат че има БЕЗПЛАТНА ЗОНА за да се сетиш че другото е платена! Както и да е ,които има желание да си го ползва и без това забелязвам че тийнейджърите са с най-скъпите телефони значи не ги бъркат таксите:) Все пак не мога да не изразя изненадата си че абонамента за 1 ТВ канал за месец е само 2.90лв при положение че една картинка е 1.80лв 
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе ако толкова много държите да имате някакъв тъп хардуерен бутон, предназначен за достъп до някакъв тъп портал, в който те ви избират информацията... go on - вкусове всякакви. За мен е глупаво и тази услуга се дублира изцяло от интернета и от наличието на HTML браузъри в почти всички телефони
А най-добре е човек да си затрие тъпите GPRS настройки, да си вземе един блутут, или инфрачервен порт за около 15 лева, един четец на ММС/SD карти (каквито поддържат вече повечето телефони) и изобщо да не дава пари на тъпите оператори, а да си прехвърля съдържание през всичките тези неща, като тези 15-20 лева ще ви се избият многократно, защото ако трябва да качвате същото количество информация през нета, ще ви излезе стотици левове.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”