свързване на двусекционни фарове с ксенон на едносекционни

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
yordannnnnn
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 93

свързване на двусекционни фарове с ксенон на едносекционни

Мнениеот yordannnnnn » Нед 22 юли 2012 18:38

колеги,голфа ми е с едносекционни фарове,взех си кристални със същата(плоската)букса,която като я включа свети само единия ринг на ангелските очи и дългите,на късите има ксенон,с изкарани кабели от крушката,от кои на цвят кабели трябва да изкарам захранване на баласта...кой е за късите,и защо единият ринг не светва,или като се свържат късите и дава някаква връзка...помагайте кой както може,благодаря

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Re: свързване на двусекционни фарове с ксенон на едносекционни

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 23 юли 2012 10:14

Така както си го написал едва ли някой ще ти помогне по някакъв начин. Страшен бъркоч, снимка на фаровете отзад с буксата, някакво описание на цветовете на кабелите биха помогнали доста scare

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 24 юли 2012 15:37

К.Одаджийски написа:Така както си го написал едва ли някой ще ти помогне по някакъв начин. Страшен бъркоч, снимка на фаровете отзад с буксата, някакво описание на цветовете на кабелите биха помогнали доста scare

То и няма да му светят дновременно и къси и дълги - няма мост на бушониерата

Потребителски аватар
yordannnnnn
Двигател: ABS 93

Мнениеот yordannnnnn » Сря 25 юли 2012 6:18

вчера си поиграх два три часа и ги свързах,четох и темите за мостчето на бушониерата,при положение че е с ксенон на късите удачно ли е да ги правя да светят с дългите,не се ли натоварват повече,има ли смисъл да светят заедно

Потребителски аватар
da4ko
Двигател: AEX 1995

Мнениеот da4ko » Сря 25 юли 2012 9:27

yordannnnnn написа:вчера си поиграх два три часа и ги свързах,четох и темите за мостчето на бушониерата,при положение че е с ксенон на късите удачно ли е да ги правя да светят с дългите,не се ли натоварват повече,има ли смисъл да светят заедно

Браво, че си ги вързал. :да: Дали е удачно да сложиш мост и да светят заедно късите и дългите.... ами като караш вечер задръж положението на лостчето за фаровете на светкавица и бавно превключвай на дълги. При това положение светят заедно и късите и дългите. Ще усетиш веднага разликата и ако ти харесва си сложи един мост. Мисля, че няма да има кой знае какво по-голямо натоварване. Аз лично съм с едносекционни фарове и не знам за двусекционните, ама така си мисля... :)
Е успехи! :drunk

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 25 юли 2012 9:32

Може и да греша, но мисля, че при използването на "светкавица" дългите светят малко по-силно, отколкото, когато са пуснати "нормално" и затова такъв тест няма да е съвсем коректен.

Потребителски аватар
da4ko
Двигател: AEX 1995

Мнениеот da4ko » Сря 25 юли 2012 9:57

myrshavija написа:Може и да греша, но мисля, че при използването на "светкавица" дългите светят малко по-силно, отколкото, когато са пуснати "нормално" и затова такъв тест няма да е съвсем коректен.

При светкавицата просто светят и къси и дълги едновременно. Предполагам, че затова ти се струва, че дългите светят по-силно. :да:

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 27 юли 2012 20:15

myrshavija написа:Може и да греша, но мисля, че при използването на "светкавица" дългите светят малко по-силно, отколкото, когато са пуснати "нормално" и затова такъв тест няма да е съвсем коректен.

Да,така се получава при сток окабеляването,но с релета на фаровете това го няма и всичко си свети на 6!

sevelin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sevelin » Вто 08 яну 2013 20:23

колеги каде се прави тоя мост даите повече информация или снимки как се вразва.

Върни се в “Направи си сам!”