как да разбера дали ми бачка антирадара
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как да разбера дали ми бачка антирадара
на този въпрос някои може ли да ми отговори,щото ми дадоха един дето паднал 2-3 пъти и ся само цирикаше уж го оправиха сега ама незнам как да го тествам дали не са го "оправили" никога да не пищи
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Що да е грубо бе братче? ПАСИВНИТЕ антирадари НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА и твое свещено право е да си го ползваш ако си го имаш.B_O_S_S_S написа:хахахахаха това е много грубо изпълнение бе братче..... другия вариант е да ида и да ги накарам да ми пуснат един сигнал и после ще има![]()
![]()
10+ лева мисля са им много да им даваш, при положение че има "безплатно" - фани изхода за Пловдив (автомагистрала Тракия), на караулката в една от двете посоки почти винаги е включен радар (ограничението е 60км.). лошото е, че може да се наложи да се разходиш малко по магистралата до разклона за Верила за да обърнеш обратно (около 5км. са) и да се върнеш, ако радара на излизане от София не е включен (уви това е начина да разбереш дали е включен радара за влизане в София). Ако радара на излизане от София е включен трябва да го усетиш още около СофияФранс Ауто (Пежо), после по мостчето преди караулката правиш "обратен" и се прибираш поживо поздраво. По същото трасе доста често има радарен контрол около резиденцията (там ограничението е 50) - една огрухана Лада 7ца. Пак е в една от двете посоки. И следващото място където твърде често работи радара е караулката на Горубляне - изхода за Самоков. Радара в 99% от случаите дебне идващите по околовръсното от Младост защото има хубаво спускане и ... ограничение 60км. плюс забранено изпреварване.
Успех!
Извинявай колега, ама хич не видях че си от Стара Загора. Общо взето повечто антирадари се активират и от СОТовете (най-вече от тези на бензиностанциите). Специално в Стара Загора ми е направило впечатление, ако не се лъжа казва се бул. "Славянски" има светофар и след това почти веднага в дясно бензиностанция на OMV (това, когато се пресича през града в посока Нова Загора), та незнам какво има около този сфетофар но винаги, когато съм минавал от там на 50-70м. преди сфетофара антирадара ми се е активирал (а никога не съм забелязвал полицейски автомобил)
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да разбера дали ми бачка антирадара
бъди мъж!! засили се с антирадарчето срещу куките и каквото сабя покажеB_O_S_S_S написа:на този въпрос някои може ли да ми отговори,щото ми дадоха един дето паднал 2-3 пъти и ся само цирикаше уж го оправиха сега ама незнам как да го тествам дали не са го "оправили" никога да не пищи

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”