имам галф3 1,8 бензин. сложих газова уредба и никой не може да регулира сместта. или ще е много обогатена или няма мощност. последния при когото ходих, взел че изрязал прозорчета във въздушния ми филтър за да регулира сместа.
помогнете ми!!!!
търся си кадърни майстори
газова уредба- помощ
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Като за начало трябва да намериш нова кутия за филтъра..... или да запушиш отворите на тази. След това трябва да провериш тампона под моното, дали не смуче въздух оттам. След което трябва да се регулира сместа. Тъй като гледам мисля че са ти близо "Павката и Лъчо" в Княжево -> доста колеги от форума ги хвалят.
Успех!
Успех!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз имах проблем след слагане на газова, оказа се, че тампона на моното смуче въздух...взех немски тампон за 45 лева (до колко е немски е друга тема, но за момента нямам оплаквания) и ми го смениха тези на Резбарска 2 които ми слагаха газовата. Мога да ти ги препоръчам, обаче от Перник са много далече. Иначе си разбират от работата, вуйчо ми е таксиметров шофьор и казва, че всички таксита при тях ходят...
ПС. Тези в Княжево и тези на Резбарска №2 (Сашо Вълов) са работили навремето заедно доколкото знам.
ПС. Тези в Княжево и тези на Резбарска №2 (Сашо Вълов) са работили навремето заедно доколкото знам.
Върни се в “Автогазови уредби”