Водоструйка или домашна автомивка...
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Водоструйка или домашна автомивка...
Защото нямаш право да използваш питейна вода за миене,поливане и т.н.!Пишат се глоби за това!
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Да, то и по закон е забранено да миеш колата с питейна вода от маркуча, само с кофа е разрешено, ама ние сме си малко нарушители в случая...., е нали всичко е за хигиена и красота, а красотата ще спаси света, значи може, не е престъпление.
Иначе на водоструйката и е много хубаво че получава налягане на входа, така много по-лесно вдига 150-те бара, в никакъв случай няма да се разсърди че и помагаш.
Иначе на водоструйката и е много хубаво че получава налягане на входа, така много по-лесно вдига 150-те бара, в никакъв случай няма да се разсърди че и помагаш.

Последна промяна от eurogas на Сря 23 май 2012 6:01, променено общо 1 път.
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
kris11 написа:Pirogov написа:Искам вътре да е метална и да не е боклук.Бюджета е около 200лв.
В Баумакс - Нилфикс 180 лв
Преди 2 седмици взех Нилфиск от Баумакс, михме доста коли и работи супер, даже има някаква четка за килими в комплекта и съд за препарат. Прави много хубава пяна с този съд. Помпата и е метална.
Водоструйката е в с пъти по-добра изработка от Керхерите в този клас.
Цената и е 200 лв ама ти дават ваучер за 20 лв последващи покупки като я купиш.
Гаранцията е 2 години, момичето което ми я продава ми каза, че гаранцията се обслужва от Баумакс и ако има нещо направо се сменя.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
1 съветче : не си слагайте метален шутцер към входа на водоструйкта / имаше месингови в ЛИДЛ/ По невнимание/ дръпнах шланга/ я захлюпих в.у шутцера , добре, че си беше пластмасов и се строши. Иначе можеше да разкърти този на машината. За 50 ст шях да си направя много по-голяма щета.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой ползвал ли е водоструйка макита hw112 и какви са впечатленията от ползването?
Замислил съм се да си взема от този модел за 350лв. с три години гаранция
Замислил съм се да си взема от този модел за 350лв. с три години гаранция
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Не харесвам Макита като марка, имам лош опит с такава бормашина, вземи си една Лидъл-ска за 239 лева и няма да съжаляваш, гаранцията също е три години, моята не е мръднала при постоянна тежка употреба, имам предвид като и залепя спусака, работи без спиране по няколко часа, абе нема трошене, чудя се вече какво още да измия с нея. 

лошото е че вече са изтеглени от магазините в цяла българия и кой знае кога пак ще ги пуснат на промоция...
(за лидълсктие говоря)
взех един блек ен декер пв1500тдк на оферта за 110лв чисто нова внос от англия с регулируема приставка, турбо приставка, четка, шише за препарат и приставка за килими... както и входящ филтър в комплекта.... помпата е метална дюзата също а турбо дюзата е метал и керамика вътре... единствено шишето го рпобвах само с разредено веро и не направи кой знае каква пяна ама аз и не знам дали верото трябва да прави такава пяна като на безконтактното... утре ако взема безконтактно ще пробвам и с него как е....
инъче налягането когато е на метла е малко слабо и спокойно си държа ръката пред него като го направя на точка от 30-40 сантиметра боли яко... съшото е и с турбо дюзата на 30-40 сантиметра бие яко ..... не знам дал ие достатъчно мощна щото мога да я сравян единствено с тия по автомивките на самообслучване където струята е доста по силна ..... но като се замисля реално не ми трябва по силан струя щот тя случи само за изплакване на пяната... и махане на по упорити лайна от колата(което тази си го прави) така че съм доволен особенно като се има впредвид парите които дадох.... дано да нямам проблеми с нея.
някой ако продава лидълска втора ръка ще я купя

взех един блек ен декер пв1500тдк на оферта за 110лв чисто нова внос от англия с регулируема приставка, турбо приставка, четка, шише за препарат и приставка за килими... както и входящ филтър в комплекта.... помпата е метална дюзата също а турбо дюзата е метал и керамика вътре... единствено шишето го рпобвах само с разредено веро и не направи кой знае каква пяна ама аз и не знам дали верото трябва да прави такава пяна като на безконтактното... утре ако взема безконтактно ще пробвам и с него как е....
инъче налягането когато е на метла е малко слабо и спокойно си държа ръката пред него като го направя на точка от 30-40 сантиметра боли яко... съшото е и с турбо дюзата на 30-40 сантиметра бие яко ..... не знам дал ие достатъчно мощна щото мога да я сравян единствено с тия по автомивките на самообслучване където струята е доста по силна ..... но като се замисля реално не ми трябва по силан струя щот тя случи само за изплакване на пяната... и махане на по упорити лайна от колата(което тази си го прави) така че съм доволен особенно като се има впредвид парите които дадох.... дано да нямам проблеми с нея.
някой ако продава лидълска втора ръка ще я купя

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
bmw e30 написа:някой ако продава лидълска втора ръка ще я купя

Забрави. Ако си мераклия може на двойна цена

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
А в английският Лидъл е 69 паунда 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Беее аз от зимата ползвам тая автомивка на Обеля- Кристал...зареждам газ и метан, трупам некви литри и си мия колата с карта....иначе за 4-5 лева я лъскам и вътре и вънка. Имам и водоструйка, ама една палава дърта чанта ни натопи тук в Банкя и сега малко клизма да си я ползвам...искат водомер да се сложи на тая чешма дето ни е във входа, а домоуправителя се прави на Лили Иванова и неще да се занимава 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Баухаус са пуснали едни херкулеси на 96-7 лева и са доста читави за неугледния си вид
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
И аз ги загледах,не лошо изглеждат 

- dancing_niki
- Скиора
И струята им е по-силна от керхерите по 200 лева
Колеги в момента в метро има промо на bosch aquatak 10 дали си заслужава?
Интересува ме само налягането да е достатъчно да мога да си мия колата на двора през лятото и за други дребни неща пътеките по двора и др.
Интересува ме само налягането да е достатъчно да мога да си мия колата на двора през лятото и за други дребни неща пътеките по двора и др.
- dancing_niki
- Скиора
От Метро не бих си взел каквато и да било техника.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”