съвет за е ваy обтегач за верига. пасат 1.8 125 к.с.
съвет за е ваy обтегач за верига. пасат 1.8 125 к.с.
здравейте.моля за съвет относно пазаруване на обтегач за верига .става въпрос за пасат 1.8 ,125 коня.намерих в е ваy такива обтегачи за веригата на разпределителните валове на доста прилична цена.някой купувал ли е такова нещо по нета и какви са отзивите за такива части.благодаря.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: съвет за е ваy
един приятел беше си потъчал "ангелски очи" и беше останал доволен.
- Romboni_kr
- Автомобил: Mk3 Gti
- Двигател: ABF
Колега аз постоянно си поръчвам неща от ибеи и съм супер доволен.Пазарувай смело 

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Дали е обтегач или отварачка за консерви, всичко зависи от коректността на двете страни. Реално погледнато е по-сигурно ако си купиш някоя част от моргата (да кажем италианеца), все пак можеш да видиш в какво състояние е.
:) (изключвам примерно затворена скоростна кутия
) и да прецениш .. а в иБей караш на снимки, думи и доверие, но пък досега съм попадал само на коректни търговци.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: съвет за е ваy обтегач за верига. пасат 1.8 125 к.с.
Колега ,ако си поръчаш от ebay,пиши после какъв е резултата,защото и аз се изкушавам да си поръчвам от там разни неща,понеже цените са доста по-приемливи от нашите.В момента чакам да ми пратят свещи и ще пиша какво ми е мнението.
- plambata13
- Автомобил: Passat B6 TDI
- Двигател:
Колега,дай линк да го видим,че и аз се интересувам....
- plambata13
- Автомобил: Passat B6 TDI
- Двигател:
В лева излиза около 200 кинта,и доставка 20-на.За тези пари дали не се намира и в БГ.
този е механичния вариант.при мен е електрически.
здравейте.вчера си поръчах въпросният обтегач по нета.110 паунда в комплект с веригата и гарнитурка.ако всичко е наред до две седмици ще дойде при мен /една позната ще ми го донесе в бг/ и ще пиша как е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
като го сменош пиши дали си доволен,че и на мен ми предстой да го сменям,а цената е много добра
здравейте.вече два дена карам с новия обтегач от ибей.засега всичко работи добре.шума изчезна.общо ми излезе 280 лева,но ми го донесе една братоведка от англия,не са ми го пращали по пощата.иначе в комплекта на частта имаше обтегач/ който изглежда доста кадърно направен/,верига ,гарнитура за обтегача и една малка гумичка,която се поставя под обтегача и гарнитурата в главата.успех на всички.дано тези обтегачи излязат стока,че....ако имам проблеми ще пиша.засега работи