П.П. Ще помоля темата да не се превърне във вечерен спам, защото наистина съм заинтересован и сериозно замислен
Също така ако мястото на темата не е тук се извинявам предварително.

до 180-200лв приемам, но 300лв е повече от мин. работна заплата в БГ. А за Golf 4 1.8 4MOTION некви отзиви? Видях че има и др теми, но никъде не видях да са дискутирали какви са им най честите болежки. Колкото до разхода на гориво не ме притеснява все пак искам да си взема 4по4, знам че няма да падам под 10-12 градско. Просто се чуда дали да изневеря на любимата марка и да отида при Subaruuuu или голфец 4Motion.Съмнителният написа:Относно данъка - в София той е ....... 340 лв. Разход на гориво в София - от 13.5 до тежестта на крака, а извън града съм постигал 8.5, но е доста изнервящо. Смяна на свещи 180 лв. масло, филтър халдекс и работа - 180 лв..Бобини - често срещан проблем около 80-90 лв./броя. Кара се с 4 еднакви по размер и шарка гуми.Въпреки, че е с верига нейната смяна не е позната на много от хората и цената тук е около 550-600 лв. Това е от мен.
Все пак кефа който ще ти даде колата трябва да си го заплатиш по един или друг начин

pe6kata написа:за съжаление нещата стоят така:
неможе да искаш хем голям х.. да те е.е, хем и да не те боли
.

zografski написа:
Колега парите не ме притесняват толкова колкото занимавките по ходене по майстори...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: golfadjia19 и 80 госта