Изчетох това което търсачката извади но хе намерих за моя проблем.
Стъклата са ми ел. но вървят много трудно , особенно шофьорското. Забелязах , че като се вдига не товари мотора, а чак като опре горе. Пробвах да му помагам с ръка но пак неще , пак трудно. Имал ли е някой такъв проблем? И какво ще ме посаветвате?
Ел. стъкла проблем
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Как ти е смазката по водачите(лифта) ,които движат стъклото?
Скоро правих на едно Поло на приятел с такъв проблем.Оказа се,че след като свалих механизма(елементарно е) забелязах счупен пластмасов детайл,които заклинваше жилото.Този детайл го има и на двата водача(през него минава жилото,и същевременно подпира кожужа му да не преминава през него).При теб може и да е от това
Успех с ремонта 
Скоро правих на едно Поло на приятел с такъв проблем.Оказа се,че след като свалих механизма(елементарно е) забелязах счупен пластмасов детайл,които заклинваше жилото.Този детайл го има и на двата водача(през него минава жилото,и същевременно подпира кожужа му да не преминава през него).При теб може и да е от това

- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имах същия проблем със двете стъкла - сякаш се усуква и трябва да се повдига с ръка.
Значи при мен основните виновници бяха носещите колони . Бяха се разбичкали големите занитени метални пръстени, в който влизат болтовете който прикрепят колоните към вратата и цялата колона се дундуркаше. Единственото спасение което намерих е да добавя втори къс болт да държи колоната, внимавайки да не опира в жилото /жалко че не го снимах/. Освен това ако уплътненията на вратата където влиза стъклото са ти изгорели като мойте, оттам влиза влага и влошава проблема.
А на малоумните пластмасови водачи не е лошо да им добавиш също винтче със гайка, че са адски чупливи.
По- добре послушай колвгата ВИКИ и разглябай преди да ти е заминало моторчето, и слагай смело грес
УСПЕХ
Дано калпавото ми описание ти е от полза все пак.
Значи при мен основните виновници бяха носещите колони . Бяха се разбичкали големите занитени метални пръстени, в който влизат болтовете който прикрепят колоните към вратата и цялата колона се дундуркаше. Единственото спасение което намерих е да добавя втори къс болт да държи колоната, внимавайки да не опира в жилото /жалко че не го снимах/. Освен това ако уплътненията на вратата където влиза стъклото са ти изгорели като мойте, оттам влиза влага и влошава проблема.
А на малоумните пластмасови водачи не е лошо да им добавиш също винтче със гайка, че са адски чупливи.
По- добре послушай колвгата ВИКИ и разглябай преди да ти е заминало моторчето, и слагай смело грес

Дано калпавото ми описание ти е от полза все пак.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ох лелеле.Лошо е това дето казваш.Miloslav Ivanov написа:Стига щото моторчето бучи ... което ме навежда на мисълта за нещо счупено вътре носачи ала бала...
1. Може да се е счупило гнездото на оловното буренце и оттам да са се оплели жилата и затова да неможе да мръдне на никъде.
2.може само да са се оплели жилата ако се е износила ролката(каналите) на механизма ,което е още по-лошо.
но преди да свалиш и да разунаеш с точност,само гадаем

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”