Някой да го познава този майстор

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nuri_3556
Автомобил: Golf 3+golf 4
Двигател: AEK 1995+AGU 250+
Контакти:

Някой да го познава този майстор

Мнениеот nuri_3556 » Сря 25 юли 2012 23:37

http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... msearch__1 видях че рециклира амортисьори от обикновенни са правели спортни,има ли нещо вярно или някой колега дали му е бил клиент?

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Някой да го познава този майстор

Мнениеот groznika » Чет 26 юли 2012 0:45

Като му чета постовете... първо впечатление ми прави, че хич не е грамотен.
На мен лично това ми е достатъчно за да не го потърся никога :)

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 26 юли 2012 1:40

Щех да кажа същото,ма се отпеснах и Грози ме изпревари. :)

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Чет 26 юли 2012 7:39

от обикновенни- прави спортни, най-вероятно като им смени маслото.
Това го правихме като ученици...... ваканцията :oops:

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Чет 26 юли 2012 7:55

Само информативно, ако търсите частен учител на детето си по Български език бихте ли включили като обективен параметър за оценка компетентността му относно ходовата част на автомобилите, в частност познанията му за амортисьори, просто ми е интересно дали функцията е релативна или ?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 26 юли 2012 8:02

2.4I написа:Само информативно, ако търсите частен учител на детето си по Български език бихте ли включили като обективен параметър за оценка компетентността му относно ходовата част на автомобилите, в частност познанията му за амортисьори, просто ми е интересно дали функцията е релативна или ?

Колега а ти от ходова част разбираш ли? Защото българския ти не изглежда да е много добър :roll:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 26 юли 2012 8:16

важното е това ,че иска 50лв за ремонт на амортисьор
като сложиш и куриера :arrow:
по-добре да си купя нови за малко пари от горе

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Чет 26 юли 2012 8:49

Ludia написа:
2.4I написа:Само информативно, ако търсите частен учител на детето си по Български език бихте ли включили като обективен параметър за оценка компетентността му относно ходовата част на автомобилите, в частност познанията му за амортисьори, просто ми е интересно дали функцията е релативна или ?

Колега а ти от ходова част разбираш ли? Защото българския ти не изглежда да е много добър :roll:

И каза той.Излишна дребнавост.
За мен не се грижи колега, до мен има хора компетентни относно българския език и не само.
..........................................................................................
От амортисьор, до амортисьор има разлика, аз лично бих се възползвал от услугите на тази фирма, разбира се с много условности.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Чет 26 юли 2012 9:04

На мен ми се струва не особено добра работата с тези амортисьори. Единственото добро мнение е от човек, който има едно мнение-въпросното :mrgreen: С две думи-не бих си ги дал там. И това ме втрещява- "от обикновени-СПОРТНИ"...ташаци на рояци

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 26 юли 2012 9:10

Изучаването и правилното ползване на български език се учи в начално училище. Предполага се, че до завършване на основно образование, човек трябва да е придобил основни познания в областта за да не се излага така като кифладжия.

Да се опитваш да правиш бизнес лошо няма, но подобни неграмотности не говорят добре нито за автора, нито за бизнеса, нито за фирмата.
Ясно е, че прави амортисьори, а не космически модули и е очаквано човека да не е квантов физик но...

Колко пъти някой от вас колеги видя по подобен начин да пишат тук във форума майсторчета като Ваското1, Никси, Боби_ и др.?

Лично аз винаги бих поставил под съмнение компетентността на човек не можещ да напише две нормални изречения, а да му дам да ми пипа по колата пък дума не може да става!

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Чет 26 юли 2012 9:56

Най- ми е странен коментара на доволния пич! Регистрирал се е същия ден, пуснал е мнението и от тогава не е влизал във форума вече.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 26 юли 2012 12:10

Oсвен ако майстора и доволния пич не са един и същи човек, аз лично не бих участвал в подобна тунинг схема mhihi

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Чет 26 юли 2012 13:09

Не разбирам как хората могат да се доверяват на яко неграмотни хора. Колкото е положил усилие в училище, толкова ще положи и по ремонтите дето ще ти сътвори. До сега не съм попадал на неграмотен майстор дето да съм оставал доволен от работата му.

Амортисьорите може да не са някаква технология на НАСА, ама не е като да са мислени в час по трудово на първокласник. Та има си какво да се съобрази и там. Хубаво е тия неща да се мислят преди да се е стигнало до канавката и доктора.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 26 юли 2012 13:26

За жалост повечето грамотни (а и не само) хора са нейде по света или се занимават с друго, а техниката е оставена на произвола на съдбата. Само погледнете какво се случва с инженерните специалности във вузовете (не само механика, а и електроника, физика, химия ...) всичко е на провал, за разлика от право, икономика, мениджмънт .... неясно на какво ако няма производство mhihi ....
Не се очудвам на нищо вече.

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Чет 26 юли 2012 14:38

Колеги хем по принцип донякъде сте прави хем не, т.е. както се мислим за ограмотени и пр. почти всички от този форум да се явим на един кандидатстудентски изпит то почти всички ще сме скъсани(дори в момента ще си призная, че се зачудих за кандидатстудентски поради факта, че ми се оцветява като грешка на компютъра и де допитах до жена ми филолог, та ако разчитах на компютъра и знанията ми то вероятно щеше да съм го написал грешно, то ако вземе да ми провери жената и останалто то какво ли ще излезе :Mr Green Fun ) и това какво ще покаже?
Май с годинките сте забравили часовете по български и история, да ви се падне жена филолог и тъща учел по БЕЛ и английски, ще разберете колко сте грамотни.Не, че му влизам като защитник на тоя майстор с амортисьорите, но нито знаем дали той е писал обявата нито др., съвсем отделен си е обаче въпроса, че подобни теми като тази са и с възпитателен характер, факт е, че подобни забележки, коментари и теми с годините накараха доста от хората да минат на български от шльокавица.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”