Зумер за забравени фарове - ментета ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Зумер за забравени фарове - ментета ?
Днес минах пак през М Бриколаж и видях , че "пискалките" - 2 вида от 3.50 и 4.50 са се свършили пак без моята намеса и затова , понеже имах работа до Практикер си взех една "холандска" простотоя , опакована от Унитек ( които познавам като ментета малко над дъното) която трябваше да работи както и другите..... и тя работи , ама с честота сигурно над 14Khz - демек на прага на чуваемоста от хората ( сега някои ще споменат 20kHz - ама друг път защото не всички са музиканти
) даже един смешен комар вдига повече шум... и понеже не мога да ида да го разбия в на някого главата - много са и охраната ще ме бие питам - аз ли съм каръка и какво ще ми препоръчате за да не се повтаря тоя номер ..... 
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
колега, пробвай в конрад електроник - на кръстовището на х-л ленинград. аз оттам купих за колата на жена ми (5 лв.) - невъзможно е да не чуеш... а за мойта си кола свалих фабричната камбанка от предишната ми кола - сиера. доста по-щадяща ушите аларма. ако търсиш зумер 2-ра ръка, не пренебрегвай зумер от форд.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
благодаря колеги! Аз обаче се заядох с тази базикня, дето е едни 2 транзистора на кръст, презапоих 1 -2 споики и о чудо нещата се оправиха.... Естествено пищи досадно точно както на Мерцедес Вито ама на кои му дреме - важното е че победата е наша !
само не разбрах как по дяволите е минала качествения контрол... и това ми било ЕС качество

Върни се в “ОФФ-Топик - други”