Черен мат, ето клипче с малко информация за не толкова запознатите.
Ако все пак не ви е ясно, след като мине феста и съм малко по-свободен тази боя се разлепя, точно поради тази причина реших да направя така колата, и се довършва червеното
Ами ето как изглеждаше сутринта, мисля че като цяло се получи ок..
Цялото удоволствие за пласти дипа излезе 50$. Едно е сигурно обаче, няма да се задържи дълго този цвят, вече се обедих в мнението си, че мата не е за голф 3, но експеримента си заслужаваше все пак. Утре съм на Euro SL,UT Fest, дано да е забавно
Една бърза снимка на нашата компания Мерцедеса е на един сърбин Феста беше забавен, особено след като случайно стана така че аз поведох колоната, следван от кабриото ми и още 50-60 коли Имаше много хубави коли, по-късно ще кача всичките снимки и ще дам линк, предполагам ще ви е интересно
Хайде на снимките. Сори ама не съм много добър фотограф
Кабриото напълно сток, за сега..
Ха даже и мене ме има как се разхождам покрай колите
За сега са това снимките който имам с мойте коли. Надявам се да се появат още скоро и видеота, защото имаше хора който снимаха. Дано излезне някоя друга хубава снимка
Дам и колкото да не ми се иска, някоя в скоро време ще си намери нов собственик... По колата нищо ново няма, че напоследък не остава време... Но пък засякох клипче на което се виждаме на няколко пъти
Днеска попаднах на нещо интересно, 17х7,5J. Нямах много време да се поровя за информация и да ги оглеждам, но това което намирам е, че са от А4 след 2004-та или от ТТ, следователно 5х112 или 5х100. Някои по-запознат с тези джанти, ако каже точния модел и какво им е между болтовото, ще съм благодарен.