Проблем ел.стъкло
Проблем ел.стъкло
Колеги мн странен проблем колата е венто 97 година 1.9 SDI.Днеска като се прибирах от работа бях си свалил дясното стъкло и исках да го вдигна съответно се качи до средата чуваха се някви пукания и се сваля само,повторен опит-същото нещо но малко по надолу от средата и така все понадолу.И в краина сметка си остана да нощува с отвореностъкло.Имате ли някви идей откаде е проблема.Днес през деня колата беше с леко отворени стъкла,а преди това ми се беше случвало да запече когато я бях оставил на слънце дълго време но се оправи за 10 мин сянка.Утре ще се разглабя явно но ако имате някви идей ,ще се радвам да помогнете.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем ел.стъкло
кв.Княжево,посока Перник,след посл.спирка на трамваите..една уличка вдясно.Ремонт на ел.-повдигачи за стъклария.Ако си ги свалиш сам и ги занесеш-около 50 пари на бройка.Ама и сам си монтираш!Иначе и на място свалят,ама дали веднага ще имат монтьор да те "поеме"...
Това го пиша,виждайки как си "реагирал" при първия "запек".Иначе аз бих ги свалил,подпирайки стъклата с летва и бих огледал ситуацията(въжета,водачи,макара).Не че ще си ги оправя,ма да знам за какво ще ходя на спец.
Това го пиша,виждайки как си "реагирал" при първия "запек".Иначе аз бих ги свалил,подпирайки стъклата с летва и бих огледал ситуацията(въжета,водачи,макара).Не че ще си ги оправя,ма да знам за какво ще ходя на спец.
kolegi problema e fiksiran schupena makarichka na vodacha,za shtastie namerih vodach sus zdrava no imam drug problem nemoga da obtegna tolkova mnogo jiloto ,adski obtegnato trqbva da bude i vsichki prujini na motorcheto sa sviti i pak nestava. Dali da ne odreja malko kojuha na jiloto za da vlezne,a posle prujinite shte si go obtegnat. Sujalqvam za latinicata no sumprez telefona i nqmam kirilica
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
emo-gar написа:кв.Княжево,посока Перник,след посл.спирка на трамваите..една уличка вдясно.
Тия мизерници ги заобикаляй отдалеч

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”