На Газ ?
- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
На Газ ?
Здравейте колеги приканвам ви всеки един от вас който кара колата си на Газ да сподели каква е колата му и какво мисли за карането и на газ и като цяло мнението ви за газта дали е добре дали не или да даде сравнение бензин газ и т.н.
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Re: На Газ ?
Газ -Г*з
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Естествено че е добре, на цената на един литър бензин зареждам два литра газ и ми остават 20 стотинки, никога досега не е имало по-голяма рентабилност, един газов инжекцион се изплаща само за 10 000 км., какво повече може да искаме....може би безплатна газ ? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
определено на газ е доста по евтино
от люлин до орлов мост ми идва към 2,50 тоест плащам лев и петдесет отгоре и не се бутам в метрото ( което като сметнеш за един месец колко пари е пак не е малко но си заслужава). Голям недостатък е че все пак колите са ни измислени за бензин а не за газ и колкото и да е розово всичко в един момент идват ядове - при мен с гърнетата - адски бързо ми горят

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
На газ е е добре.... Горе долу като се тегли чертата на 100км... Има 2-3лв разлика спрямо дизела
Ако направим сравнение на МК3 ABS и Мк3 1Z....

- predat0r
На газ е е добре.... Горе долу като се тегли чертата на 100км... Има 2-3лв разлика спрямо дизела
Ако направим сравнение на МК3 ABS и Мк3 1Z.... Но дизела има по скъпа поддръжка
+ Газ/Бензин имаш два резервора

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Естествено,че е добре.Стига да е монтирана кадърно уредбата нямаш никакви ядове.
Още се чудя на някои дето карат на бензин.За какво да им пълнят гушите за двойно по-скъпия бензин
За 30 лв си ходя до морето без никакви ядове,с кеф да се возиш.
Иначе съм с 1.6 101 коня с обикновена газова Ловато монтирана от мен си.Абсолютно никакви ядове.
Още се чудя на някои дето карат на бензин.За какво да им пълнят гушите за двойно по-скъпия бензин

За 30 лв си ходя до морето без никакви ядове,с кеф да се возиш.
Иначе съм с 1.6 101 коня с обикновена газова Ловато монтирана от мен си.Абсолютно никакви ядове.
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
abf с ГИ. Монтирана е супер кадърно и почти няма разлика във вървежа. Два пъти по-евтино ми е от на бензин, багажника рядко го пълня, тъй че бутилката не ми пречи. Нека съм прост, че им сипвам по-малко в канчетата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега разликата е доста по-голяма от 2-3 лв на 100 км
. Имам Б3 2Е на газчица и просто се чуствам перфектно. колата е на газ вече почти 9 години и нямам никви ядове (Слава Богу)
. Бих казал, че го обичам
.

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1.8 ААМ с газ
разликата извънграда е двойна (разход в пари) в полза на газта
разликата извънграда е двойна (разход в пари) в полза на газта

- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Да колеги аз наскоро изминах 900 км на газ с 90 лв. Вие си сметнете колко лв на 100 км а на бензин 6тях да дам за тези километри не по малко от 190 лв говоря за извънградски километри при разход 8 на 100, при вси4ки положения си струва да се кара на газ, аз ли4но кара6 колата си няколко месеца на бензин като я взех но се усетих и направих инвестицията за 380 лв на моно 1.6 75 коня и съм мн доволен мога да кажа 4е си върнах парите дори за месец каране. 

- predat0r
Ico_kj написа:Да колеги аз наскоро изминах 900 км на газ с 90 лв. Вие си сметнете колко лв на 100 км а на бензин 6тях да дам за тези километри не по малко от 190 лв говоря за извънградски километри при разход 8 на 100, при вси4ки положения си струва да се кара на газ, аз ли4но кара6 колата си няколко месеца на бензин като я взех но се усетих и направих инвестицията за 380 лв на моно 1.6 75 коня и съм мн доволен мога да кажа 4е си върнах парите дори за месец каране.
ее щом имаш газ за какво беше темата

- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
За6тото искам всеки да сподели опита си и да се разбере кои са доволни и кои не са
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Колеги няма какво да се лъжем, бензинът си е бензин и газта няма как да го замести пълноценно
НО в днешно време, когато ни е трудно да свържем двата края газта е повече от добра алтернатива на бензина
Аз съм с ГИ и съм доволен - излиза чи много по-евтино, с добра настройка вървежът не се променя драстично
Ако имахме пари никой нямаше да кара на газ, но в днешната реалност тя си остава единственият начин да се радваме и използваме колите си на приемлива цена
НО в днешно време, когато ни е трудно да свържем двата края газта е повече от добра алтернатива на бензина
Аз съм с ГИ и съм доволен - излиза чи много по-евтино, с добра настройка вървежът не се променя драстично
Ако имахме пари никой нямаше да кара на газ, но в днешната реалност тя си остава единственият начин да се радваме и използваме колите си на приемлива цена
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ico_kj написа:За6тото искам всеки да сподели опита си и да се разбере кои са доволни и кои не са
Много ще е интересно да видим някой недоволен от факта, че дава пари почти наполовина за гориво с пропан-бутан.

Върни се в “Автогазови уредби”