В електрноиката няма понятие "само се оправя" . То или работи или не, но ако само се е оправило то пак само ще се развали
Неработещ километраж на Б5...
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На скоростната кутия има един датчик с 3 кабелчета. Смени го и ще ти приключат мъките. Не казвам, че е евтин , но или го сменяш и си гледаш живота или не го сменяш и се чудиш с колко караш
В електрноиката няма понятие "само се оправя" . То или работи или не, но ако само се е оправило то пак само ще се развали
- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен изкочи същия проблем след интервенция по колата.не ми работи стрелката на километража а стрелката на нафтата си ходи самичка .ще ходя да я видят в събота щото сега нямам време а междувременно някой тук ако даде някакъв смислен отговор ще е чудесно.между другото включих я на ваг ком и направихме тест за тия стрекли и на теста си бачкаха.баси казуса:)
- misho_kr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Неработещ километраж на Б5...
За да използвам темата искам да питам нещо.На скоро си разглобих таблото за да си боядисам стрелките и сега като запала колата нищо неработи докато не чукна по таблото,след което всичко си идва на мястото.Колата е голф3 2.0;115hp
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко късно май ще ти отговоря, но предполагам, че са напукани спойки по таблото.
- misho_kr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не той проблема се оправи,стрелките не са били добре изсъхнали и са залепвали в ограничителите
-
miroslav_atanasov_bg
- Автомобил:
- Двигател:
А какво стана с датчика на Б5???? От него ли е проблема със скоростомера? До колкото разбрах датчика е на скоростната кутия. Има ли достъп до него без да се сваля капака на кутията? Благодаря предварително за отговорите.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
За втора употреба датчик заедно със смяната ми взеха 70лв. Нов мисля, че е към 100-120 в Порше.