Груба катастрофа на Цариградско шосе
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Ужас!!!Иначе колкото до движението в София леко съм с вързани ръце, преди имах една маршрутка удобна до университета и си я ползвах и не се занимавах с глупости по пиковите часове а се возех като куфар.А шофьорите сички ги знаем как карат и си стигах за отрицателно време.Ама сега я спряха и просто нямам избор.То са такива бесни задръствания, нерви, псувни ужас.Дано с пострадалите всичко да е наред. 

-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
vaskoto1 написа:Sunny написа:
Цялото ви движение в София от ден на ден става все по-отвратително.
тука си толкова прав че няма на къде повече! МРАЗЯ вече да си карам колата по софия баси!
Мда-да, това е жалката истина. Лошото е, че от ден на ден става все по-зле. Вижда се с прости очи, не е необходима статистика. От 3-4 години за разстояния до 10-тина километера житкам предимно с колелото. Вече имам навъртени 4-5 хиляди "градско". Трябваше да преживея няколко опасни ситуации, една от които критична, за да разбера, че този град е настроен ВРАЖДЕБНО към всички - пешеходци, велосипедисти, автомобилисти... Вече предпочитам да карам по тротоарите, когато е възможно. В нарушение на закона. И този бате Бойко откровено ме дразни, когато започне да се фука с нови и ремонтирани "европейски" булеварди... без велоалеи. Някой сигурно ще възрази, че такъв е градоустройствения план, но е факт, че дори новите булеварди се проектират "по старому". Абе... болна тема. Зле е и по-зле ще става!
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Miloslav Ivanov написа:То няма място за коли ти .. велоалеи...
Я слез на земятаНе че нещо ама такъв прогрес аз дори не смея и да помечтая...
Ако така продължават нещата, в съвсем недалечно бъдеще ще станеш свидетел на друг "прогрес" - ограничителен режим в предвижването с автомобил. Първо в идеалния център, скоро и в други райони. Въпрос на време е да се случи.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stil написа:Miloslav Ivanov написа:То няма място за коли ти .. велоалеи...
Я слез на земятаНе че нещо ама такъв прогрес аз дори не смея и да помечтая...
Ако така продължават нещата, в съвсем недалечно бъдеще ще станеш свидетел на друг "прогрес" - ограничителен режим в предвижването с автомобил. Първо в идеалния център, скоро и в други райони. Въпрос на време е да се случи.
Ама те хората си казват че скоро ще плащаш за да влезеш в центъра...В което на мене ми се струва че няма нищо добро освен гълтане на мангизи...Може би част от майсторите на задволанното устройство ще изчезнат от центъра поне....
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
vaskoto1 написа:Sunny написа:
Цялото ви движение в София от ден на ден става все по-отвратително.
тука си толкова прав че няма на къде повече! МРАЗЯ вече да си карам колата по софия баси!
Васко, страшно си прав! Вчера пътувах за сев. България и минах по околовръстното и няма такава простотия, 20 км ги минавах час и половина

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”