ксенон
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: ксенон
За да не пускам друга тема.Как стои въпроса с ксенона във фарове с лупи? В смисъл..правят ли проблеми ,понеже мисля да сложа ксенон,но преди това да си намеря 2 оригинални лупи от Passat B5.5 или някой друг VAG,защото на рефлекторен фар си е жива мъка за отсрещните
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Слагай си на воле..... Ако искаш е рефлекторен фар ги сложи... Никой нищо не казва... Само като отидеш на ГТП си слагаш обикновенни крушки.... В някои пунктове не правят проблеми като видят с лупи.... Но в някой още от вратата ги връщат.... Естествено ако е слагано допълнително ксенона........
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
IvailoOo написа:За да не пускам друга тема.Как стои въпроса с ксенона във фарове с лупи? В смисъл..правят ли проблеми ,понеже мисля да сложа ксенон,но преди това да си намеря 2 оригинални лупи от Passat B5.5 или някой друг VAG,защото на рефлекторен фар си е жива мъка за отсрещните
Колега, не е задължително лупите да са от Пасат Б5.5 Нали при Голф мк4 е на две секции фарът - къси и дълги. Вземаш лупи от някаква кола, повечето имат само за къси светлини и ги слагаш където е секцията на късите.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ясно ми е,че може от всякаква кола,но просто засега се очаква да ме уредят с такива и вече ако не стане работата ще търся други.А иначе на рефлекторен фар ксенон не слагам.Луди бол,че и аз покрай тях ли... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”