Кормилната рейка май ми прави проблеми- ГОЛФ 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ka7ence7o
Автомобил:
Двигател:

Кормилната рейка май ми прави проблеми- ГОЛФ 2

Мнениеот ka7ence7o » Нед 29 юли 2012 19:54

Привет!
Много ме тревожи държанието на моята красавица на пътя. Проблема ми е следния: когато вдигна на по-висока предавка колата подскача цялата (все едно минавам през легнал полицай) и като завивам нещо много лошо "хрущи" .. Погледнах пластмасите и протекторите на калниците, всичко си е на мястото. Скоро сменях карета, тампони, ремъци.. и всички възможни консумативи. Помолих един приятел да я покара и да разбере от къде така прескача, и човека каза, че след като отворил капака, и побутнал кормилната рейка, направо му е играла в ръцете... :( Въпроса ми е, дали е възможно да е от нещо друго, и колко парички са тея кормилни рейки.. Благодаря :)

Потребителски аватар
GuFi1278
Автомобил:
Двигател:

Re: Кормилната рейка май ми прави проблеми- ГОЛФ 2

Мнениеот GuFi1278 » Нед 29 юли 2012 23:39

От 30лв до 50лв можеш да си намериш въпросната реика тук по форума.Един приятел имаше същия проблем оказа се че единия носач е заваряван и 2 болта на магарето са скъсани и ЗАВАРЕНИ :screwy смени магарето и носача и вече го нямаше този проблем. :bowdown Попитаи някои маистор и да я види на стенд или на канал и да ти каже професионално мнение. :012:

ka7ence7o
Автомобил:
Двигател:

Re: Кормилната рейка май ми прави проблеми- ГОЛФ 2

Мнениеот ka7ence7o » Пон 30 юли 2012 21:35

Благодаря! Тая седмица това ще ми е основна задача! Ще пиша като разбера какво е :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”