Ако може малко информация.
-
SinchoBee
- Автомобил:
- Двигател:
Ако може малко информация.
Значи имам поло 2000г Тди помпа дюза три цилиндровия мотор 75коня.Та вчера го преобърнах малко по таван предното стъкло е счупено също така и стъклото на лявата врата тавана,предния капак,почти цялата дясна страна както задния стоп и бронята с счупени двигателя мисля че е здрав та ако имаме в предвид че двигателя е добре искам да попитам колко мога да му взема на полото в това състояние ако някои си има престава нещо даме ориентира малко ще съм му много благодарен. Ако съм объркал каде да напиша темата се извинявам предварително поздрави.
Re: Ако може малко информация.
Давай го на части ще му вземеш двойно.Ако го пуснеш на части в ebay само за двигателя и скоростите да взвмвш 1.5 евра!
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав даваи го на части ударено до 1000 трудно ще вземеш а ремонта ще стъпи над 3 хил. лв
-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Пусни обява във форума колега.
Цяла ще я дадеш за без пари, а на части ,ще си напълниш джобчето..

- t.manolov
- Автомобил: VW Polo 6n
- Двигател: AEA 1995
Определено по-добре го пускай на части
Ако решиш да го продаваш на части ми пиши на ЛС
Ако решиш да го продаваш на части ми пиши на ЛС

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
uomoto написа:Пусни обява във форума колега.
+1
на същото мнение съм... В никакъв случай не го давай в морга или за вторични суровини 
-
SinchoBee
- Автомобил:
- Двигател:
Пьрво искам да попитам някой майстор колко ще е ремонта и после ще реша дали да я пускам тука до 2/3 дни мисля че ще сьм решил и трябва да поразпитам колко вървят и отделните части щот си нямам и ни най малка престава
така ще след два три дена ще пиша.Поздрави.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
SinchoBee написа:Пьрво искам да попитам някой майстор колко ще е ремонта и после ще реша дали да я пускам тука до 2/3 дни мисля че ще сьм решил и трябва да поразпитам колко вървят и отделните части щот си нямам и ни най малка преставатака ще след два три дена ще пиша.Поздрави.
Ми да покажеш някоя снимка...
-
SinchoBee
- Автомобил:
- Двигател:
Ще я снимам утре ще кача снимки нп.Ако искате даже ми пишете на лични какво искате и какви пари давате за него ако имате престава от цените. Че гледам има мераклий вече.
аз търся някой дреболии от интериора ще ти помогна да покриеш загубите
следя темата
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Ако съда по написаното ти относно пораженията , мисля , че няма да ти легне под 1500(1800) лв. за бояджиистка работа + всичко останало .
Няма да е лошо да пуснеш няколко снимки да видим реалното състояние на колата , за да можем да ти дадем по-точен отговор , и да те посъветваме дали ще е по-добре да се разпродава на части или цяла .
п.с. С едното като пратиш снимки да видя дали ще си харесам нещо от колата , в случай , ако решиш да я продаваш на части де .
п.с. 2 - Интересува ме само цвета на колата . Ако е син , ще ме интересува и кода ако не е проблем .
Няма да е лошо да пуснеш няколко снимки да видим реалното състояние на колата , за да можем да ти дадем по-точен отговор , и да те посъветваме дали ще е по-добре да се разпродава на части или цяла .
п.с. С едното като пратиш снимки да видя дали ще си харесам нещо от колата , в случай , ако решиш да я продаваш на части де .
п.с. 2 - Интересува ме само цвета на колата . Ако е син , ще ме интересува и кода ако не е проблем .
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Ако ще я пускаш цялата, а не на части повече от 700-800лв трудно ще и вземеш!
-
SinchoBee
- Автомобил:
- Двигател:
колата е Тьмно син металик а вече без да знаехме дали пали колата ми дадоха 1000 лева вчера успях да отворя капака да разгледам и си запали без проблем.и лощото в случая че ми трябват пари на куп и съм на ясно че на части ще взема повече за това се двоумя.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ти ще й вземеш повече от 1000 лева, ама въпросът е: За колко време. Ако я продаваш година и половина на части и вземеш 1500 лева, за сметка на 1000 лева бърза продажба си струва да се замислиш. Понеже освен, че ще ти заема място (ако имаш гараж) ще изисква време, ходене по куриери и т.н. После като удариш чертата за похабеното време, гориво, телефон и т.н. може да излезе, че ще си по на далавера да я дадеш веднага. Просто поискай повече пари и я разкарай. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”