Точно тази камбанка съм я активирал и аз, тук във форума има темата как се правеше. Ако не ме лъже паметта се прави от:
17 - instruments
след това coding и се избира като регион да е на канада и латинска америка (мисля че се сменяше четвъртия символ).
Камбанката се активира при отворена шофьорска врата когато ключа е на контакт или е запален автомобила.

Passat B5 звуков сигнал за колан
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Re: Звуков сигнал за колан - Passat B5
Амм може ли да я намериш тази тема? Че мен повече ми трябва за фарове врати и такива неща :)
- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
някой тествал ли го е на пасат б5 :)
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Да тестван е и работи (в началото се кефиш , ама след това почва да дразни чак ) променя се на канада региона 3ти символ , с 3 за канада :)
- pEsHkyY
Работи си :) колегата inferno ми го активира на мен. Рядко си отварям вратата ако ключа ми е вътре, та мен лично ме кефи :)
-
- Автомобил: Passat B5 and Golf Mk6
- Двигател: 18Т APU 20 TDI DSG
Re: Passat B5 звуков сигнал за колан
Записвам темата, да го пробвам.
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със б5, пробвал съм и се оказва че гонга те предупреждава единствено за оставен ключ в контакта при отворена врата. Има тема за това но е за голф, при пасат е същото. Може да се активира икона за колан на таблото която гасне след 6 сек, за течност за чистачки и за износени накладки. Но при условие че имаш датчици за това в противен случай светят непрекъснато. Темата е ''активиране на гонг''
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHL 1997
И при мен работи на Б5 97 год с AHL двигател. А някой знае ли на другите зони като Канада, САЩ и т.н какви са особеностите и при преминаване към тях какво ще се промени?
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Часовника на таблото показва само от 1- 12 часа.
Последна промяна от gr_kanev на Пет 15 мар 2013 21:51, променено общо 1 път.
Причина: Освен бутон "цитат", има и "нов отговор" - използвай го !
Причина: Освен бутон "цитат", има и "нов отговор" - използвай го !
-
- Двигател: AHL 1997
Искаш да кажеш, че часовника става 12-часов? Ако можем да съберем информация за промените в зоните и да ги напишем тук да могат хората да си преценяват дали да ги променят. На мен лично ми харесва, но почти не го чувам този гонг колата винаги е на фарове(заради ''законите'') и забелязах, че преди когато е запалена и на фарове си отворя шофьорската врата не се чуваше сигнала за включени фарове, а сега с тази зона дори да е запалена колата когато си отворя вратата се чува, че е на фарове по-точно не се сещам за преди, но сега го забелязах
- feikot
- Двигател: AFN AVG
Добре де,на мен ми работят сигнализациите за течността на чистачките и за износени накладки,а това за вратата и колана не...Значи ли това,че ще се активира,ако я прекодирам ?
Това е така,защото когато палиш под 4 градуса по целзий,няма смисъл да се активира.Ти си знаеш,че е студенко,тя се активира примерно като от 8-9 падне на под 4 ИЛИ като е по-малко от минус 4,стане по-топло.Примерно е минус 8 и се затопли до минус 3,тогава сигнализира...
pEsHkyY написа:
Цяла зима не съм го чувал .. :)
Това е така,защото когато палиш под 4 градуса по целзий,няма смисъл да се активира.Ти си знаеш,че е студенко,тя се активира примерно като от 8-9 падне на под 4 ИЛИ като е по-малко от минус 4,стане по-топло.Примерно е минус 8 и се затопли до минус 3,тогава сигнализира...
- pEsHkyY
Не разбрах за кое говориш колега
. За колана единственото което имаме е една червена лампичка до тази за ръчната. За вратата сигнализацията е само звукова и важи само за отворена шофьорска врата при вкаран ключ на таблото. При настройки за Европа както ти е в момента колата предполагам, лампичката за колани може да се пусне, но ще бъде на мястото на тази за течноста за чистачките. При смяна на държавата както е описано по-горе ще работят и 2те плюс гонга за вратата. Лошото е, че след 120км почва да пиши постоянно 

- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
направих го на канада свири гонга но загледах че ми смени километража да отчита в мили което не ме кефи и пак си го върнах на европа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има вариант да не пищи след 120,работи гонг(без датчик за накладки който някой няма),течност за чистачки и лампа за колана!Всичко е тествано но на Голф 4 '99г. Единствената промяна е,че часовника преминава в 12 часов режим което не е болка за умиране ;)Довечера ще погледна кода и ще го напиша защото не го помня!
Поздрави
Поздрави