Тровят децата с Цитрогард и Цитросепт

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Re: Тровят децата с Цитрогард и Цитросепт

Мнениеот Aneto » Пон 30 юли 2012 10:02

То да е само това. Ето какво очаква децата ни - отровна ваксина за момичета. При това - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!!
В България дори здравето и живота на децата си вече не можем да защитим

http://blog.zepir.com/bg/blog/view/id/73/GERB-vnasiat-otrovna-vaksina-za-momichenca.html?fb_action_ids=400746239983184&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22400746239983184%22%3A10150495249043925%7D&action_type_map=%7B%22400746239983184%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map

"Става дума за оная скъпо струваща отрова на корпорациите "Мерк & Ко" (САЩ) и "ГлаксоСмитКлайн" (Британия), която причини умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания у над 20 000 жени, от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на "Мерк" носи търговската марка "Гардасил" (Gardasil), а в Европа се разпространява под името "Силгард" (Silguard). Патентованото изобретение на "ГлаксоСмитКлайн" пък е печално известно като "Церварикс" (Cervarix).
....

Целта е ваксината срещу "полово предавания рак" (!?) да влезе в задължителните програми за имунизация,
....

Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки, съответно на 12, 19 и 22 години, получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт. (Виж в. "Стандарт" от 3 ноември 2007 г.) В САЩ, по данни на Федералната служба за дрогите и лекарствата около 17500 момичета и жени са получили усложнеия, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система "Джудишъл уоч". Това са 17,500 семейства, поразени от трагедии с имена като "синдром на Гилен-Баре" или "паралич на Бел". Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията."

Това е - децата ни са на прицела на корпоративни интереси в милата ни татковина.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 30 юли 2012 10:28

Aneto написа:....

Използва се страха на хората било от болестите (нерядко напълно измислени), било от самите лекарства (често пъти съвсем основателно) за да се манипулират в една или друга насока. Ако знаете в храната, която купувате, особенно тая която не се нуждае от хладилник, а не е стерилизирана :D какво има в нея :( ... Има неща от които загиват всички микроби, не се развиват ни плесени, ни нищо, а ние го наричаме храна и я ядем :) .Това че не умираме веднага, значи ли че е безвредна, още по-малко пък полезна.

Та и това горе (за семките от пъпеш :) ) може да си е просто "мениджърски" трик, няма да се учудя никак.

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пон 30 юли 2012 11:58

Аз пък съм отгледан с това!
Изображение

А Вие продължавайте да гледате и мислите с телевизорите си и очаквайте все хубави работи да Ви се случват!

Все пак да напиша нещо по темата:
Фармацевтичните компании са машини за изнасилване на хората... хранителни добавки, лекарства 99% от това са боклуци целящи нашето постепенно и бавно раболяване. Изобщо няма да изтъквам причини, защото няма да ми стигне половин ден да ги напиша!
От 14 годишен (сега на 27) на лекар съм ходил само за извинителни бележки, няколко малки изключения заради по тежки симптоми (и все пак те и лекарствата им никаква не я свършиха, благодарение на себеси се излекувах). За два случая става въпрос: имах задушавания и невъзможност да поемем спокойно дъх... какви ли не ми ги надрънкаха и какви ли не ми ги изписаха. Накрая разбрах, че едното от хапчетата е силен антидепресант, който бях пил около 3 месеца. Като фишнах блистера през джама на колата и до там бях с глупостите им. Няма да уточнявам как се оправих, сложно е.
Хора природата ни е дала всичко на тепсия! Телата ни са направени така, че нищо без наше позволение не може да ги унищожи!
Смятам, че единствените по-достъпни лекари, които все пак заслужават уважение са хомеопатите. И разбира се старите китайски майстори, до които за съжаление ние нямаме лесен достъп!

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 30 юли 2012 13:04

В голяма заблуда си.....Тези неща как смяташ че се отглеждат - с торове ,пестициди и т.н.Ти ябълка да кара откъсната 6 месеца без да загние , виждал ли си.Виждал си -всичките по пазарите и магазините са такива.
Ще кажем - да си гледаме сами.Да по чисто е но да не забравяме киселинните и радиационните дъждове които ни заливат.Преди 2 години след един дъжд доматите които сяха родителите ми /точно с тази цел - да са екологично чисти и да може внуците им поне 2-3 месеца да ядат нещо истинско/за 2 часа изгоряха.Ягодите пълзят по асмата,чушките събират по 2 кг кайма - промяна в генома.Човечеството трябва да яде.
Така че човешкото тяло тепърва започва да се адаптира към ,генномодифицирани храни/каквито са повечето/,към наблъскани зеленчуци и плодове с химия.Обаче...абаче ще мине мноооооого години за да може да еволюира организма.Затова се опитваме с други химии дасе противапоставим на вредните влияния."Аз пък съм отгледан с това!"....БЕШЕ .

Хомеопатите :lol: друг бизнес.Друга тема.

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 30 юли 2012 18:43

Това лекар предписал ли го е ?
Кой Ви е накарал да се самолекувате ? Да купувате този продукт ?
Ами утре някой ако ви каже скочите от моста ?
А стига тъпкали децата с химии! Ще ги съсипете.

Как пък преценихте, че детето се нуждае от "укрепване на имунна система".
Е*аси как звучи. Нямам думи повече, само "да живеят шарлатаите".

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 30 юли 2012 18:54

Ти какво предлагаш като алтернатива?

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 30 юли 2012 21:11

ChimeyJimmey написа:Ти какво предлагаш като алтернатива?

Нищо ама да си почеше пръстите човека.Сигурно и дете няма за да знае за какво иде реч ама нищо...
Ми представи си -лекар го предписа.И на колега по горе пак лекар го е предписал на майка му.И кво правим ,да утрепем лекаря.Ми на мен точно лекар ми каза че е изтеглен от аптеките и тогава седнах да чета.Кво ще кажеш...... :screwy :screwy
Един ден като имаш дете и то боледува от 30 възможни дни 20 и прави усложнения.....Абе кво ли ти се обяснявам ,ти ще ми даваш акъл.

Пак да кажа -темата е информативна и целта и е да информира колегите и колежките.Споровете са никому ненужни.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 30 юли 2012 21:21

Информацията получена. Спорове за фармацевтичните лоши компании не са ни нужни.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”