не знам кое е по-невероятно разхода или скоростта която си вдигнал

volvo12 написа:До колегата с голфа дето дигал 180-190 и му горяло 8л/10окм ти чуваш ли се?? аз с моита с отворено кранче на газта като я карам с 170/190 по магистралата за варна точно 16л газ ми стига за 70км недеи да се мъчеш да лъжеш хората тука, защото всеки знае че на газ доста повече си гори ! а с този голф доста над 8л предполагам съдя по на баща ми голфа които е 75кс и му гори 10л градско/извънградско с 80-90 км/х така че не си намерил църква да се прикръстиш тука![]()
![]()
![]()
mupk0 написа:volvo12 написа:До колегата с голфа дето дигал 180-190 и му горяло 8л/10окм ти чуваш ли се?? аз с моита с отворено кранче на газта като я карам с 170/190 по магистралата за варна точно 16л газ ми стига за 70км недеи да се мъчеш да лъжеш хората тука, защото всеки знае че на газ доста повече си гори ! а с този голф доста над 8л предполагам съдя по на баща ми голфа които е 75кс и му гори 10л градско/извънградско с 80-90 км/х така че не си намерил църква да се прикръстиш тука![]()
![]()
![]()
Едно е да вдигнеш 180-190,друго е да караш нон стоп така.Нали се сещаш.че за 10км с 190 да кажем няма как да ти изгори 1 бутилка газ.Второ съм я засичал адски много пъти и всичко и е сервизирано(карбуратора и изпарителя) има доработки(силно казано де) и това оказва влияние.И моята преди няколко неща гореше по 10-11 извън града(или иначе казано 25-30лв стз->габрово->стз),но сега гори по 20тина лв.Да не говорим,че и спора за кранчетата е голям.Моята кола в момента върви доста по-добре при едни обороти на крановете,отколкото преди,когато бяха отвити докрай.Ако ти се спори ела и ще караме да видиш,че ще ти падне поялника на земята.А относно градското каране...с 20лв има няма 120км средно минавам.

Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта