110afn написа:Малко да те поправя, той не седи ,а го държат.

Някой по-напред много точно беше казал, че при забранени тестове Ферари пак си тестват чрез Маса
А как бихте коментирали слуховете, че Ферари пак ще искат Кими?
Дали докато Алонсо е там със спонсорите си ще вземат топпилот?
Все пак мисля, че на Маса не му е изтекло времето ако направи добро представяне след паузата
Много точно, кратко и ясно казано.
Споменах преди време, че Ферари тестват с Маса през сезона. Това за тях е най-доброто в момента. Имат си агънце, което прибира едни 10 милиона на сезон, нищо не постига като резултати, тества новостите преди да влязат в болида на Алонсо. Нацупен е за това, че нищо не постига като резултати ама като иде на банкомата не можеш да му свалиш усмивката от лицето. За мен Фелипе си е най-скъпо платеният тестер в цялата история на Ф1 и той само може да се гордее с това.
Малко вероятно топ пилот да иде във Ферари докато Алонсо е там. Все пак до 2016 със сигурност Ферари ще работят за титли на Фернандо. Ако някой иска да си съсипе кариерата - да ходи при тях.
Лично мен няма да ме учуди едно връщане на Кими при червените. Доказал се пилот. Харесвам го много, симпатизирал съм му от 2001-ва до последното състезание с Ферари. Тази година също много ме радва и дори в част от състезанията повече се радвах и виках за него, от колкото за Фетел. Той е човек, при който не знам кое е на по-предно място: парите или успехите. При една заплата, която да е по-висока от това, което взима в Лотус смятам, че ще отиде в Маранело... (на курвата като и покажеш пачката и веднага ти се тика в леглото). Въпросът е дали наистина искат Кими или задължително ще запазят Маса. (поне аз така бих направил ако съм шеф на Сантандер)