Е това минава всякакви граници

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Е това минава всякакви граници

Мнениеот Stivi » Сря 01 авг 2012 12:56

Ела октомври месец и ти гарантирам че ще си караш съвсем спокойно из града mhihi В момента положението е все едно цяла София за един месец да се опитва да паркира само в Младост например,а такива като тоя с джипа не са тукашен патент а общонационален и в София са най-много ама тя сега София е на море така че дишай дълбоко и не си трови нервите че иначе най-много да си докараш някоя болест :beer

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 01 авг 2012 13:04

Ама защо плюйте Несебър, Сл. бряг и тем подобни.
Защо зимата като останем само местни няма кражби,няма мутри(има ама не пречат),няма мрасотия и др.

ПС. Да ти отговоря ли:
Защото тея СЕЛЯЦИ идват от София и окръг и се вземат на сериозно ,че карат на свако си джипа.

Eдит:

Layer написа:не случайно съм написъл:

Защото тея СЕЛЯЦИ идват от София и окръг и се вземат на сериозно ,че карат на свако си джипа.

Ако не сте го разбрали,да ви го кажа по ясно:
Демек тея дето спират по крастовищата
А не ,всички Софиянци са селяци :idea:

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Сря 01 авг 2012 13:07

Не е нужно да обиждаш колега. Не всички които са в София са селяци :wink: Това си е до човек :beer

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Сря 01 авг 2012 13:12

Layer написа:Ама защо плюйте Несебър, Сл. бряг и тем подобни.
Защо зимата като останем само местни няма кражби,няма мутри(има ама не пречат),няма мрасотия и др.

ПС. Да ти отговоря ли:

Е айде няма нужда да правиш подобни изказвания death
и се пише мрЪсотия!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 01 авг 2012 13:24

Пак София ви бърка в гъза :lol:
За всичко София е виновна :bowdown
Комплекси ли имате и аз незнам.

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Сря 01 авг 2012 13:29

ПС. Да ти отговоря ли:

Да бе, се София ви виновна на всички. Ама София като си харчат парите, ОСОБЕНО тези с ЖиПовете, навсякъде им се лензат. Вече имам чувството, че накъдето и да си завъртя главата на всеки София му виновна и това хора в София, които не са от София. Ми ко праите тук? Нещо градивно, изключая труда, който полагат в София? И не на последно място да попитам няма ли хора с ЖиП-ове с други регистрации, различни от С и СА, или пък хора с ЖИП-ове, чиито регистрации са С и СА, но да не говорят на ШОПСКИ?

Винаги София е виновна, не забравяйте, че има хора, бих казал огромна част от хората, които четат и пишат тук, а и не само те, които са от СОФИЯ и по никакъв начин не са виновни, че други си показват тъпите номера. Малко е обидно да слагаме всичко под общ знаменател.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 01 авг 2012 13:41

Мисля че през 2012 вече трябва да сме малко по-космополитни.Селяни и джиБове има навсякъде в БГ.Аз лично съм живял в Русе и Варна и съм пообиколил света и мисля,че вече не би трябвало да има значение кой откъде е.И още повече в тази ситуация не бива да се делим на София и провинция :)

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Сря 01 авг 2012 13:42

Ма именно! Какво ми развива теми кой какъв бил и кой къде ходи?!
Бог знае колко снимки има пред столични молове и прочие..

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 01 авг 2012 13:47

Принципно не обичам София като град!Никога не бих отишъл там!Само не разбрах откъде ги набедихте шопите при положение,че в първия пост не е опомената регистрация :roll:

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Сря 01 авг 2012 13:50

Благовест написа:Принципно не обичам София като град!Никога не бих отишъл там!Само не разбрах откъде ги набедихте шопите при положение,че в първия пост не е опомената регистрация :roll:

"Местният кестен" просто е свикнал да изразява недоволството си отностно хората които идват в градчето му върху София и околността :)

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Сря 01 авг 2012 14:45

Shakez написа:

ПС. Да ти отговоря ли:

Да бе, се София ви виновна на всички. Ама София като си харчат парите, ОСОБЕНО тези с ЖиПовете, навсякъде им се лензат. Вече имам чувството, че накъдето и да си завъртя главата на всеки София му виновна и това хора в София, които не са от София. Ми ко праите тук? Нещо градивно, изключая труда, който полагат в София? И не на последно място да попитам няма ли хора с ЖиП-ове с други регистрации, различни от С и СА, или пък хора с ЖИП-ове, чиито регистрации са С и СА, но да не говорят на ШОПСКИ?

Винаги София е виновна, не забравяйте, че има хора, бих казал огромна част от хората, които четат и пишат тук, а и не само те, които са от СОФИЯ и по никакъв начин не са виновни, че други си показват тъпите номера. Малко е обидно да слагаме всичко под общ знаменател.

Много правилно! Селски тарикати има навсякъде!
То заради това всеки по морето дава я квартирка, я стаичка, я хотелче си е построил (по-заможните) и чака на софиянци, защото идват с парите и харчат. Нали така? Защото от други градове като дойдат и идват с пълни багажници и купуват само най-необходимото...
Много го мразя това деление на софиянци и всички останали. Аз не съм родом от София, просто така се развиха нещата и живея в града от 10-12години вече.
Айде стига - изместваме темата, а темата е за манталитета и за начина на мислене на хората с възможности, а и не само

Потребителски аватар
dimovip
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Сря 01 авг 2012 14:51

Колега, ако имаш едно семейно хотелче например, тоя с джиБа ще го чакаш като топък хляб и хич няма да хленчиш.Ти от колко години живееш в Поморие, че не свикна с това повече от половин България да е по черноморието и да правят каквото си икат?Пък ти ако искаш и на Фандъкова се обаждай да си ги прибира :lol: пак няма да се получи.Така е, тя и родната милиция си върши работата, ама друг път.Ама за един ДжиБ да се нервиш и да обиждаш не е хубаво, не учи децата си на това.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 01 авг 2012 15:13

Тя темата сама по себе си е излишна или поне не би трябвало да касае някой определен град /понеже такива идиотски изпъления има навсякъде/ ,а по-скоро реакцията на "компетентните" органи след като ги сигнализираш ! Дали ще е в Поморие,София или Каспичан няма никакво значение ! А иначе по темата за това кой какви туристи чака,тя цената за квартирата /каквато и да е тя/ е договорена така че дали ще дойде някой със 10 годишен опел или с последния GL за хазяйна няма голямо значени ,но предпочитам първите щото повечето от вторите си мислят че са хванали бога за шлифера и че всички нещо са им длъжни :screwy

Потребителски аватар
Благовест
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 01 авг 2012 15:13

И кво излиза да им се кланим ли на тия с джиБовете,щото били от Софето :beat_butt2
А който имал хотелче и им се лензи още по-лошо,защото всички са/сме клиенти!
А вие се оправяйте с тези дето се наричат "софиянци",а живеят на една туба бензин!

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 01 авг 2012 15:15

темата мина някои граници

Върни се в “ОФФ-Топик - други”