Може ли да ми даде тема или да ми даде линк къде да прочета за това като си махнеш решетката с емблемата и сложиш такава без емблема как се оправя капака или как става удължен ?
И как се запълва изрязаното от капака ?
И някой занимава ли се с такива неща ?
Питане за решетката на голф 4
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Питане за решетката на голф 4
Всичко това е коментирано милион пъти.Явно доста те е стегнал канапа
- miro_hack
- Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
- Двигател: Cffb
Ако правилно съм те разбрал,това за което говориш е работа за тенекеджия,заварчик със CO2 и бояджия.
Ако не си практикувал тези неща най-добре закарай колата на майстор да я направи.

Ако не си практикувал тези неща най-добре закарай колата на майстор да я направи.

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
1-во отвори рездела продавам и намери артикулите например на гуру и ще видиш че в комплекта с маската се дават 2 неща които са за бронята и капака, а решетката се маха супер елементарно. В лявата и дясната част на решетката отвътре има 2 чопчета които я държат, трябва леко да бръкнеш с отвертката и да я завъртиш за да излязат. В гоната част пък където е чопа който отваря капака ще се загледаш в средата и ще видиш че има едно щифче което се маха, вдигаш го нагоре и взимаш една пак отвертката и трябва да го разчекнеш малко за да илезе и общо взето е това. Друг е въпрса някой преди тебе дали е правил разни побългарявания и тоя щифт го няма и са завили разни болчета да го държат.
П.П Лошото е че когато смениш решетката и сложиш тези заместители които скриват отворите от емблемата няма да ти хареса мн мн и може да се замислиш и за други майстори, ама тя заради една маската работата става много дебела.
Влез ми в гаража и щракни на 2-та снимка и ще видиш от близо за които заместители става дума и ще видиш как изглежда след това.
П.П Лошото е че когато смениш решетката и сложиш тези заместители които скриват отворите от емблемата няма да ти хареса мн мн и може да се замислиш и за други майстори, ама тя заради една маската работата става много дебела.
Влез ми в гаража и щракни на 2-та снимка и ще видиш от близо за които заместители става дума и ще видиш как изглежда след това.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Благодаря за инфото колега и снимките много полезни са ми
Супер е станала твоята предница и аз искам нещо такова да си направя за това попитах.
Защото се продава само решетката но без тези "допулнения" и за това питах
Благодаря ти много много ми помогна .
А за това че имало не знам си колко теми на колегата по горе ще му кажа да беше дал линк за да ги погледна а не да оставя коментар от сорта които е поставил

Супер е станала твоята предница и аз искам нещо такова да си направя за това попитах.
Защото се продава само решетката но без тези "допулнения" и за това питах
Благодаря ти много много ми помогна .
А за това че имало не знам си колко теми на колегата по горе ще му кажа да беше дал линк за да ги погледна а не да оставя коментар от сорта които е поставил

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”