bullshit. Кефи ме как се изразяваш
 bullshit. Кефи ме как се изразяваш  Аз се уа от едни други младежи
 Аз се уа от едни други младежи   някои сега са в Австрия, другите са в Русе и не на последно място google
 някои сега са в Австрия, другите са в Русе и не на последно място google  
 bullshit. Кефи ме как се изразяваш
 bullshit. Кефи ме как се изразяваш  Аз се уа от едни други младежи
 Аз се уа от едни други младежи   някои сега са в Австрия, другите са в Русе и не на последно място google
 някои сега са в Австрия, другите са в Русе и не на последно място google  
Apokaliptiko написа:И едни оригинални стелки гумени за Пасат б5,попаднаха и се възползвах от офертата.

Ако се чуе от някъде
 Ако се чуе от някъде  

,но в живота винаги има такива моменти.Да се радва "пичът",че ме е нямало там когато е направил тази беля,че снимковият материал щеше да бъде по ужасяващ.С тази случка "Узана" я изтървам абсолютно,не за нещо друго,а поради причината,че майсторът иска колата на 2-3 Септември.Надявах,се че ще се видя с много хубави и добри хора,но няма как.Единственото хубаво нещо,е че Каското ще покрия щетите на колата.
 ,но в живота винаги има такива моменти.Да се радва "пичът",че ме е нямало там когато е направил тази беля,че снимковият материал щеше да бъде по ужасяващ.С тази случка "Узана" я изтървам абсолютно,не за нещо друго,а поради причината,че майсторът иска колата на 2-3 Септември.Надявах,се че ще се видя с много хубави и добри хора,но няма как.Единственото хубаво нещо,е че Каското ще покрия щетите на колата.  

.
 . 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта