Тъй като за 15 мес. 2 пъти сменям външни маншони,гумени, купени от магазин, реших сега да взема полиуретанови направо от производителя - тук, в Пловдив. /ДУРАФЛЕКС/ Бях до фирмата, но се оказа, че трябва да посоча точния размер. Затова се обръщам с молба към Форума - какви са размерите на маншона за външно каре? Диаметър на полуоска, дължина.... Багодаря ви предварително!
Ще му свърши... ако е с 'малкото' каре - що да не свърши?! Ама ако е с 'голямото', 100мм-ово ще бъде леко изненадан Да си беше попълнил поне в 'Гараж'-а колата и кода на мотора ли?...
С извинение за непълната информация и късното включване - колата ми е комби, Пасат 91г.,РП 1.8, 90 к.с.Май ще трябва да легна под него с шублер!
Р.S. Няколко дни съм с един ФИАТ /брава/, .....Няма друга такава лагерна количка! Без бъбреци и пломби останах...Старият Голф вози като каляска ,сравнен с него!
Добре де ..на мен тази задача ми се вижда много лесна: съгласно онлайн каталозите, за пасат от тази година се полага част с оригинален номер 357498203A съгласно търсенето на описани аналози, размера се пада..... ей този
това е след 45 секунди търсене и проверка без претенции...мисля че ако се засече с други производители ...ти си в играта