air bag golf3-РЕШЕН
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
air bag golf3-РЕШЕН
Колеги имам питане относно Air Bag на голф3 понеже голфа е бил с air bag и на седалките,сега когато ги няма седалките лампата свети.Въпросът мие може ли по някакъв начи да се изключат тези които са били по седалките и да работят само тези които са на волана и таблото,и естествено лампата да спре да свети?
Последна промяна от SIMETO1 на Сря 29 авг 2012 9:45, променено общо 2 пъти.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: air bag golf3
Колега, "изключвам" се пише със "з". Какви са тези air bag-и на седалките?
- SIMETO1
dushanov написа:Колега, "изключвам" се пише със "з". Какви са тези air bag-и на седалките?
Колега това урок по правопис ли е или какво.Голфа е такъв модел който на седалките е имал подгряване и air bag,но съответно сега като ги няма седалките компа ги отчита като грешка явно,не знам дали може да се направят да работят този при пасажера и този на волана и съответно лампата да спре да свети !!!
-
skimu4ka
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля да се сложи шунтиращ резистор със стойността със съпротивлението на аирбега и след това да се изчисти грешката. Така трябва да няма проблем.
- SIMETO1
Мен ме интересува ако стане сблъсък air bag да се отвори.Какво следва да се направи,като се има в предвид ще тези на седалките ги няма ако може някой който разбира повече по въпроса да се изкаже ПОЗДРАВИ !!!
- SIMETO1
Re: air bag golf3-РЕШЕН
Колеги проблема е решен,благодаря на колегата skimu4ka който поправи air bag,след като сложи съпротивления на кабелите да излъже компа че има air bag,и след изчистване на грешката вече останали air bag на волана и на пасажерското место заработиха.ПОЗДРАВИ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”