Уф откъде да започна?

. Така,първо да се представя-казвам се Динко Драгнев и съм на (не за дълго) на 14 години от Бургас.Заедно с баща ми четейки всичките ви прекрасни проекти решихме малко и нас да ни позаболи главата.Спряхме се (за нас) на най-подходящия от всички Bulli бусове-Т3.Неочаквано за мен успяхме доста бързо да намерим такъв и то на читава цена като за състоянието си (преди да сте попитали-900 лв),в зелен тип "военен" цвят,1.6 D

,84 година (може и да бъркам,но това помня от ръководството за експлоатация),2 реда седалки зад шофьора и други неща,които не ми идват на ума вмомента.Тази тема ще се води от мен и предупреждавам,че ще се изказвам малко по-простоватичко

(но ще трябва да ме извините).Ако има въпроси питайте,сега не се сещам за друго....Проекта ще се развива по-бавничко,но за събора догодина се надявам да е готов.Ооо да,най-важното (как успях да забравя)-по план ще се сваля (low rider),нова боя в цвят зелено (по код Lemon или Ninja Green нещо от този род) с черно боядисан таван и джанти естествено

Вече сме му намерили седалки от Chrysler Voyager,ще има само един ред седалки с доста мултимедия вътре,но всичко с времето си все пак парите не валят от небето.Ако има въпроси питайте,определено ще се нуждая от СТРАШНО МНОГО ПОМОЩ,най вече от колегата PACH.Ами това е,линк със снимки:
http://pics.data.bg/albums/36518/caravelle-t3(дано някой даде съвет как се качват снимки)
Както казват хората-Колата и жената се падат на късмет.