Схема на комфорт модула за VW PASSAT B5.5
Схема на комфорт модула за VW PASSAT B5.5
Привет колеги.Трябва ми ел.схема с разпиновката на пиновете на комфорт модула за VW PASSAT B5.5 2002г.Колата си заключва отключва но ръчно.Плафоните си работят нормално.Имам ЕДИН БУТОН в колоната между двете врати с изобразена кола и някакъв сигнал,за какво е този БУТОН?Имам нов ключ и искам да го адаптирам(обуча)към комфорт модула.Като закача VAG-COM или VCDS на 46 канал не вижда никакав модул,това ме навежда на мисълта че липсва някое напрежение или маса.Благодаря предварително на отзовалите се
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Схема на комфорт модула за VW PASSAT B5.5
Като натиснеш бутона и после заключиш от заводската аларма са деактивирани обемните датчици вътре в автомобила. Идеята на тази екстра е ако оставиш нещо което мърда в колата за малко, но не искаш да излиза от нея да не ти включи алармата. Доколкото знам е еднократно и след повторно отключване и закллючване алармата си работи нормално вече.
- ormesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега това бутонче което имаш и аз го имам...имаш ли шибидах на тавана 

Не нямам шибидах.Никой ли няма схема на разположението на пиновете(крачетата) на буксите??
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Дай код на двигателя и може да се измисли нещо ! Най вероятно няма комуникация между модула и вратите , провери жълти/черни кабели за изгниване или пък провери по-дебелите кабели !