Varbona написа:ей ненареваха се някои хора
премести се![]()
в двора на нашия комплекс например вместо бабета има милфове с деца

Varbona написа:ей ненареваха се някои хора
премести се![]()
в двора на нашия комплекс например вместо бабета има милфове с деца
Vettel написа: "Виж го тоя. Сега купи апартамент, нанесе се и веднага започна да си паркира колата на мястото на Тошовата, дето я продаде. Ам човека ако си купи друга де ще спира?"
1z написа:аз действам превантивно всеки ден ги пращам по магазините за промоции днес бяха за пилета в лидъл че останали 12.Абе квот си купя минавам зарибявам ги и така по цял ден обикалят
Zerga3GT написа:Оттървия няма теглиш им една майна и чакаш да дойде попа някой ден.
Vettel написа:... Някой виждал ли го е? Що за чешит е? Зъболекар, водопроводчик, ветеринар... .
GREEN_lADY написа:.....,че нямам достъп до интернет.Пиша от телефон....
Последно спиран ли си или неSyn... написа:Аз карам с такъв от 2-3 години нон-стоп. Нито веднъж не са ме спирали, нито пък са се заяждали като са ме спирали.
3-2 написа:аз си зах скоро 1.8t на много добра цена и едва ли някои във форума има такава
cobra86 написа:Давам буквите (Л) и/ли (У),търся (Й).
oganisjan написа:В новата фирма в която работя са ни купили диодни дневни светлини. Консумацията на двете фарчета е 180 - 200 мА.
Мисля да го свържа през бушон на + на бобината и като съм на контакт все да светят. Дали да му сложа и реле ?
enigma79 написа:Мисля че бобината не е най удачното решение,най добре от релетата и там намери твоето реле и ги свържи![]()
А има ли Медицински сестри на новата работа
TiL написа:Ако ще ги слагаш на зъболекарския стол то ще ти трябва реленце
Ех да ми падне "таквази" стара таратайка произведена 1010-1011 година ...red.devilll написа:...По твоята логика тези които си купуват коли 1010-1011година са луди-то по добре да си карат старите таратайки на по 20-25 години?.....
blade84 написа:Въпросните зарядни мога ли да ги намеря в Техно Маркет. имам предвид директно зарядно за 220V и другото дето е на 12V. ... А иначе за лаптопа, който е с малкият дисплей колко вата ми трябват.
my heart iS iCe написа:Питали радио Еревен
Каква е разликата между жената и банкомата!
Радиото : И двете дават на тези които имат!
TRAIANSKI написа:Емипуснах го на една батерия 12в . и пищеше с ултразвук - доста неприятен - не като зумерите за забравени фарове
[quote="Циганин на изпит за шофьорска книжка. Полицая пита:
- Какъв е тоя знак?
- Алуминиев! - отговаря циганина.
mr.sime написа:При запалване колата едвам се държи и при завъртане на волана гасне,при включване на климатроника пак..Работи към 5000 оборота свободно.Траябва ли а се дигнат поне до 8000-10000.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта