Здравейте,
Някой чувал ли е за т.нар. водородна клетка , която се поставяла на въздушния филтър и свалщла разхода с около 30% подобрявайки изгарянето?
Водородна клетка
Re: Водородна клетка
Ей сега ще видиш катинара за дето не ползваш търсачка.
тази тема не се тачи тук.

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Преди няколко дни говорих с приятел, който я е поръчал от САЩ, доставена е, и е монтирана на Форд Маверик.
Цената от около $100 (или там някъде) за комплекта, който уж свалял разхода с 30% и величавал мощността с 30% ми се вижда абсурдна.
Та той твърди че това ще го сложи на дизеловия си Б5.5, стига да намери място за този съд някъде в бронята, поради липса на свободно място под капака. Цялото нещо е един съд и два маркуча.
Със сигурност има преувеличаване но колко - не зная
Като цяло ми се вижда абсурдна ситуацията в която нещо толкова революционно струва толкова малко и най-вече че досега ние българите още не сме го открили, патентовали и продали 3 пъти на венецуелците където бензина е 4 пъти по евтин и от руския.
Цената от около $100 (или там някъде) за комплекта, който уж свалял разхода с 30% и величавал мощността с 30% ми се вижда абсурдна.
Та той твърди че това ще го сложи на дизеловия си Б5.5, стига да намери място за този съд някъде в бронята, поради липса на свободно място под капака. Цялото нещо е един съд и два маркуча.
Със сигурност има преувеличаване но колко - не зная

Като цяло ми се вижда абсурдна ситуацията в която нещо толкова революционно струва толкова малко и най-вече че досега ние българите още не сме го открили, патентовали и продали 3 пъти на венецуелците където бензина е 4 пъти по евтин и от руския.
-
- Автомобил:
- Двигател:
е ще бъде старателно оплют преди това.
viewtopic.php?f=6&t=265869
viewtopic.php?f=52&t=231757&start=15
viewtopic.php?f=24&t=280342
viewtopic.php?f=6&t=265869
viewtopic.php?f=52&t=231757&start=15
viewtopic.php?f=24&t=280342
- radotom