Струва ли си да се слага газ на Поло 1043 кубика
Струва ли си да се слага газ на Поло 1043 кубика
Струва ли си да се слага газ на Поло 1043 кубика Или ептен ще умре че с този разход направо ме разбива За 20 кинта градско минавам 80км. 

-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Re: Струва ли си да се слага газ на Поло 1043 кубика
Ами колега като нямаш пара за бензин какъв избор имаш
То е ясно, че няма да лети полото, но ако отидеш при читав майстор разликата във вървежа няма да я усещаш кой знае колко
Разлика ще има в съдържанието на портфейла ти, така че според мен ще си заслужава
То е ясно, че няма да лети полото, но ако отидеш при читав майстор разликата във вървежа няма да я усещаш кой знае колко
Разлика ще има в съдържанието на портфейла ти, така че според мен ще си заслужава
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Първо си оправи проблема с разхода и след това сложи газова и да заслужава си 

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Определено си заслужава... Имахме преди няколко месеца такси Suzuki Swift 1.0 52коня 3цилиндъра... Със 24л газова бултилка минаваше 360км....
Просто ми продават една бутилка за 100 кинта барабар с всички джаджи 25 литрова била е на ДЕУ Матиз 800 кубика направо е нова та затова се зачудвам А че ще има промяна в протмонето не е спор ама то има кой да дооравни излишното 

- predat0r
icyy написа:Просто ми продават една бутилка за 100 кинта барабар с всички джаджи 25 литрова била е на ДЕУ Матиз 800 кубика направо е нова та затова се зачудвам А че ще има промяна в протмонето не е спор ама то има кой да дооравни излишното
Колега заслужава си инвестицията за газова и монтажа от порядъка на 50 - 100лв... Не се чуди

Благодаря А като не ми се дупчи за пълначката какво правя по въпроса Сега дават ли да ти е в багажника или трябва да иглае бормашината
- predat0r
icyy написа:Благодаря А като не ми се дупчи за пълначката какво правя по въпроса Сега дават ли да ти е в багажника или трябва да иглае бормашината
Вече по желание на клиента ги слагат до капачката на бензина.... Но всеки път трябва да отваряш капачката.. Може и друг вариант крие се зареждача под задната броня но трябва да кажеш на служителя къде ти е зареждача.... Или друг вариант най добър вариант ниско долу в задната броня от дясната страна...
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
пълненето е извън купето. кое не му е нормалното на разхода? по груби сметки гори между 8 9 на 100 градско.
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Ако беше за София или друг голям град разхода си е нормален.Но за Самоков ми се струва височък.С газ разхода в изражение на пари ще падне двойно или почти.Зависи от майстора и карането.И аз съм с 1043 кубика и съм доволен.
Забранено е пълначката да ти е вътре в багажника.Няма да те пуснат на годишен преглед.
Върни се в “Автогазови уредби”