еми човек проблема ти е специфичен няма как без да се види или да кажеш нещо по подробноw3sky написа:колега не е въпроса кога 6те е закарам и колко 6те платя на маистора просто питах ! но явно и тук няма да може някои да помогне

Ниска мощност при студен двигател Golf 3 1.6 афт
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ниска мощност при студен двигател Golf 3 1.6 афт
- w3sky
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT
emaloumen написа:еми човек проблема ти е специфичен няма как без да се види или да кажеш нещо по подробноw3sky написа:колега не е въпроса кога 6те е закарам и колко 6те платя на маистора просто питах ! но явно и тук няма да може някои да помогне
колега а може ли от гофрето да е моето е много зле сега в понеделник ми идва едно здраво един колега ще ми го изпрати
дали ще има промяна защото мисля че дърпа въздух от там ??? какво ще кажеш

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако това е входящата тръба е много зле и е скъсана 100% от нея пробвай докато дойде новата да я облепиш с хартиено тиксо или лейкопласт.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Но един приятел със същият двигател афт му правеше същият номер.Всичко вси беше ок но колата при рязко подаване на газ не в работна температура се замисляше стабилно.И му правеше номера от типа м/у 2000и 2500 няма мощност пък на другите има.На диагностика му излизаше ламбда, смени я и нищо не се промени.Оказа се че свещите не му уплътняват като хората защото леглата на главата са пълни с боклуци.В смисъл супер малко изпускаше като сипеш чаша вода се получават супер малки балончета.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”