Матрак???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: Матрак???
Аз мога да дам един глас за хепи дримс, много съм доволен, не латексов, нормален, към 400 лв беше 160х200, преди 7-8 години, да ви кажа не е мръднал и е супер удобен, даже мисля да го сменям вече, щото много време набра, но се държа страхотно за това време, а бая поругаване видя 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз взимах един нани с две лица и пружини от тия по-гвърдите дето са. Още не съм го пробвал, чакам да стане по-топло, иначе е хубав. Май ще взимам още един такъв. 

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Да изтупам темата.Какъв матрак 160/200 да си взема.И парите да са нормални че има едни по 3000лв
сигурно св...рка ти прави докато спиш.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз взех матраци Нани. Като продавачката ме посъветва да взема два матрака, които да са с различна твърдост в зависимост от това кой ще спи на тях, отчитайки килограми и предпочитания на спящия. Доволен съм, общата цена на двата беше около 800 лева, единия с пяна, другия не знам какъв. Магазин на Раковски, близо до Сливница.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
dobrin написа:Аз взех матраци Нани. Като продавачката ме посъветва да взема два матрака, които да са с различна твърдост в зависимост от това кой ще спи на тях, отчитайки килограми и предпочитания на спящия. Доволен съм, общата цена на двата беше около 800 лева, единия с пяна, другия не знам какъв. Магазин на Раковски, близо до Сливница.
Направил си правилния избор, няма да съжаляваш !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бях твърдо решила, че искам италиански матрак и затова се спрях на Дормео. Сега нали има някаква промоция в Кауфланд с тях и направо отидох да ги видя там - направо бях супер шашната, когато загледах кутията - пишеше Country of origin - PRC/това е Китай/!!! Представяте ли си - купуваш си италиански матрак, прибираш се и гледаш - Произведено в Китай!Добре, че се загледах още в магазина и не се излъгах! Обаче да знаете - не вярвайте на рекламата - толкова пари са хвърлили за нея, а накрая да се изложат така!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Нани pocket springs

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Интересна тема!Точно тези дни ми предстоеше покупкана матрак!Бях се спрял на Дормео!"Нани" дори и не бях ги чувал!Като им гледам цените...,са с много малко по-ниски от дормео!За това и мисля да заложа на дормео,не съм сигурен защо,може би защото са по-известни!
- radi_nrj
Защо мислиш, че българския е по-лош от китайския
?

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Я да запитам един елементарен може би даже тъп въпрос - каква е разликата между матрак с пружини и такъв без, само с пълнеж някакъв къде са? Освен, че тези с пружини скърцат?
- radi_nrj
Моя е с индивидуално опаковани пружини (така наречените Pocket Springs) което е един вид аналог на независимото окачване при матраците. Не скърцат и като легна до жената с моите 105 кила те не отскача на 1 метър над матрака. На най-големия производител на матраци в щатите топ модела им е с pocket springs и един тест на този матрак с топка за боулинг ме накара да търся такъв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, pocket springs е технология на американския гигант Sealy. Уникални матраци са, но у нас не са популярни. А в Щатите са най-известният модел - живяла съм там няколко години и опит знам - разкошни матраци са. Доскоро въобще не можеше да ги намериш у нас. Сега май имат дистрибутор тук - излезе ми в google - Матракс, така че може и да ви излезе късмета
Малко са скъпичи, но си струва. Сама на себе си сега се чудя как изобщо се реших да си взема нещо на Дормео, като знам какво е истински качествен сън 

- radi_nrj
Аз ползвам матрак по тази технология само, че производство на "Нани". И другите български фирми също имат Pocket Springs матраци.
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,
дайт съвет кой от матрак от тези да избера, че вече луднах:
1. http://www.brava.bg/product/bg/matrak-t ... 8-cm-nani/
2. https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_ ... ___20_-119
3. http://homey.bg/spalni/matratsi/matrak- ... ity-m031-b
дайт съвет кой от матрак от тези да избера, че вече луднах:
1. http://www.brava.bg/product/bg/matrak-t ... 8-cm-nani/
2. https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_ ... ___20_-119