хах каква идея ми даде за емблемата само това ми трябваше, аз се чудех дали ще м подхожда лъскава емблема на фаровете хоп и ти си я сменил взе , че ми хареса имам съшата самоче я наклепах с боя и сега ще я исчистя !
аз пък що ли си мисля че не е минал през тези фарове като го погледнеш отпред все едно гледам задница на голф нищо лично към колегата колата е хубава ама от както запълни отворите за халоген и за мигач в бронята все едно гледам задница на голф 3 и визията въобще не ми харесва но това е лично мнение надявам се да не се приеме с лошо
Никой нищо няма да приема лошо. Всеки има право да каже дали му харесва или не. Все пак не може на всички да се хареса този вариант за бронята. Аз също в началото не знаех дали ще ми хареса като стане готова, тъй като прегледах адски много снимки и почти никъде не видях точно такава броня /или е запълнена пластмасата горе; или долу решетките стоят/, но като отидох да видя бронята и ми хареса много. Исках просто нещо различно. А относно фаровете никога не съм имал въпросната Hella.
Колега pitman, ако сложиш лупа и в секцията за дългите си мисля че ще дойде вече прекалено и няма да стои хубаво, но ако ги направиш покажи как са станали...
Днес беше малко ден за полиране на апаратите, но тия дни ще ги сваля и ще ги направя както трябва, че в момента са УЖАС Има още много работа по тях. Целта ми е да се вържат с борда. Скоро ще си взема и хромирани капачки за 5-те болта на джантите. И по-нататък като е време вече за смяна с зимните джанти, тези ще ги разглобя и мисля да полирам и болтовете им, че тва черното отдавна вече почти го няма...
А да. Забравих да спомена, че и гърнето вече е полирано
Телена четка и после шкурки, мисля че беше на 40 (че няма сваляне). После почвам с по-ситните... Джантите ряпа да ядат пред това. Взе ми се акъла от търкане... и като знам че до никъде още не съм стигнал
Последна промяна от draganeski на Пон 06 авг 2012 16:14, променено общо 2 пъти.
Така от снимката нищо не се разбира, дори и да има, няма никакъв проблем, да не спира с 200км/ч случайно! Не ме разбирай погрешно!
Да не съм оФфтопик, евала на колегата за колата, следя темата от началото, колата е трепач, единствено и липсват джанти с борд, но това си е мое мнение! ЕВАЛА
Изобщо няма и да си направя труда да те разбера, той ще си каже дали има ръб... Ама ти си ми от любимите специалисти, как не се научихте, това са спирачки и с тях шега не бива. Какво означава "да не спира с 200 км/ч"? Да не кара 1.0 или 1.4, спрете се с такива изказвания, защото наистина може да навредите на някой. Ще извинява колегата за спамеца, успех с полирането на апаратите