Имам един проблем! Откакто съм купил колата(Polo 2F 1993-94г 1,043л бензин Boulevard) през 2008-а година вече 2 пъти сменявах носачи през тези години и тази седмица като ми се наложи да сменя Тампони на Макферсон и маншони на полуоската се оказа че единия от двата отново е разбит(шарнира и поразкъсан единия тампон)?!?!? Е ела ме гръмни, при условие че всички които ме познават знаят колко си пазя колата и внимавам как карам и дори само в краен случай карам по павета... Направо незнам вече къде е проблема. Толкова ли са некачествени... Първия път взех от Евро 07 след това едни по-скъпи по 65 лева бройката и сега само един смених(50лв) че цялата операция излезе 240 кинта...
Нормално ли е това да питам?
Проблем с предни носачи на Polo 2F?
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Проблем с предни носачи на Polo 2F?
ами незнам колега,да не би да си улучил някакво менте.Колко КМ измина за този период,че пак ще сменяш носачи.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
От Евро 07 не рискувам да купя дори филтър . Търси носач на Ас Метал
-
stil
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Пълно е с боклуци по магазините, а пътищата лоши. Слагал съм разни марки (евтини и среден ценови клас) - всички се разтропват на по 30-40 хил. Когато го купих беше с разбити ОЕМ на 200 хил. Вероятно не бяха подменяни.
-
exalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Аз сменям само тампоните на носача където се хваща реактивната щанга. Наблюденията ми са че болтовете издържат поне две смени на тампони. А цената на тампоните е символична!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Тези тампони са страшно трудни за смяна не го препоръчвам на никой ! Мъчих се два дни по много начини и не влизат!
-
exalibur
- Автомобил:
- Двигател:
ААА влизат влизат, само дето трябва винтова преса и подходящ фуниевиден подвеждач за тампона.Както и много веро за смазка!!! 

- vilden
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Марки качествени носачи, тампони и цени?
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
bilstein за носачи слагам,досега само един съм сложил и за 50000км няма ядове с него,на другия носач за същите 50000км само тампон на стабилизиращата щанга,5лева струваше,и се сменя наистина трудно,понеже аз на място реших да го сменям,ако се свали носача предполагам ще е по удобно
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”