Предните прозорци ми правят проблем, по едно време не работеха после дестният се оправи но левият спря, работеше само от пасажерската страна а от скоро не работи и от там... Имате ли някакви идеи кое от къде идва проблемът? Поло 9Н3
Polo 9N3 - преден ляв прозорец не работи
Polo 9N3 - преден ляв прозорец не работи
здравейте,
Предните прозорци ми правят проблем, по едно време не работеха после дестният се оправи но левият спря, работеше само от пасажерската страна а от скоро не работи и от там... Имате ли някакви идеи кое от къде идва проблемът? Поло 9Н3
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Re: Polo 9N3 - преден ляв прозорец не работи
lexser написа:здравейте,
Ако предпазителите са здрави,виж дали не е прекъснал кабела в маншона на вратата.
добре ще погледна, а някакъв контролер имало във шофьорската врата?
едит:
Колега гледах ги всичко е наред..
едит 2:
все още не работи десният прозорец.. забелязах, че и подгрева на дясното огледало и той не работи. а кабелите в гуменият маншон са перфектни, някакви предположения да имате?
едит:
uomoto написа:Трябва да се отворят ел. бутоните. И при мен ставаше така. Като ги отворих видях ,че са се окислили. Почистих платката и пръснах с контактен спрей. От 3 месеца насам е 6+.
Колега гледах ги всичко е наред..
едит 2:
все още не работи десният прозорец.. забелязах, че и подгрева на дясното огледало и той не работи. а кабелите в гуменият маншон са перфектни, някакви предположения да имате?
-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Трябва да се отворят ел. бутоните. И при мен ставаше така. Като ги отворих видях ,че са се окислили. Почистих платката и пръснах с контактен спрей. От 3 месеца насам е 6+.

Последно избутана от lexser на Пет 18 яну 2013 15:26.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”