VW Golf 3 PLW PU 17-ки
- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
Re: VW Golf 3
.Колега да тези са чисто нови.А нямам парите сега събирам като имам парите ще пусна обява за сега колата ще се кара с тези кристалните стопове.Сега съм замислил други работи по колата.Едното което за сега ще стане на 100% понеже фолиото вече е на лице е ново затъмняване на задните стъкла+голямото задно с по хубаво фолио че това старото много се драска и вече избелява,но нормално то беше много по ефтино.Може би в събота или неделя ще го слагаме.Ето това е фолиото и е с дължина 75см на 3м

- da4ko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEX 1995
Супер ти е темата! Разгледах я цялата и колата много добре се получава! Продължавай все така!
Успехи!

Успехи!

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Смъкни си задните странични сваляеми прозорци като слагаш фолиото.
- iliqn93
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AGU 150Hp 1997
Супер е Голфа, БРАВОООООО
След някой друг месец ще започвам и аз моя само да сабереме парички

След някой друг месец ще започвам и аз моя само да сабереме парички

- Станислав-голф
- Двигател:
Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 14:39, променено общо 1 път.
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Kолега не го приемай навътре но ми се струва малко си прекалил с затъмняването и на стоповете, това фолио колко % е ?
adr3nalinchy написа:Kолега не го приемай навътре но ми се струва малко си прекалил с затъмняването и на стоповете, това фолио колко % е ?
Не малко ами доста ,моя съвет е да ги махнеш тия стопове и да си сложиш Депото или най добре оригиналната Гти-ска хела и това гърне също да изхвърча , че сега като я гледам отзад и си е за "селски тунинг" направо ...
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Не че е моя работа, но така като гледам посоката в която вървиш... Не мога да си обесня някой неща, първо за какво е този ABS надпис отзад
И второто, защо си даваш парите за дребни глупости който са безсмислени, вместо да ги събереш и да ги вложиш в нещо по-сериозно
Не искам да те критикувам разбрах, че си малък и много добре знам какво е да имаш желание да правиш кола, и всеки прави грешки, но поне като я правиш, прави я както трябва с по-сериозни неща.
Приеми го като съвет.

И второто, защо си даваш парите за дребни глупости който са безсмислени, вместо да ги събереш и да ги вложиш в нещо по-сериозно

Не искам да те критикувам разбрах, че си малък и много добре знам какво е да имаш желание да правиш кола, и всеки прави грешки, но поне като я правиш, прави я както трябва с по-сериозни неща.
Приеми го като съвет.

- Станислав-голф
- Двигател:
Колеги тези стопове ги направих просто до видя как ще седят.А колкото до гърнето мисля си за двоино а не такова единично,че така не е яко,а и това гърне се скъса.Другото което е в момента събирам пари за стопове и то Hella Magic Color Black,а сега колата се кара с кристалните червено сиви-ДЕПО
- Станислав-голф
- Двигател:
- adrenalin_93
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: GTI-ABF 1994
- Контакти:
И аз съм със подобна много са удобни

Изобщо даже не ми се струва така , ето така изглежда топка от 4-ка , просто на твоята външната кожа или тапицерията я няма