Радвам се,че Ви харесва ежедневката ми Преди малко се прибрах от една 700 км разходха и колата отново излезе чук,никви проблеми,голямо удоволствие на извънградско каране. Имах възможността да посетя сбирка в Търново и се радвам,че се запознах с нови приятели и фенове на марката
Е стига с тоя чук, да не чуете нещо Браво, много ясно, че няма да има грешка щом Тони стои зад силовата част. Последно колко я замерихте на диното? И от 14,9 да слезнеш на 14
Ами да ти кажа честно почти всичко се дължи от самият старт (60фт/18м).На Сливен ми беше първото даване на газ на колата,така да се каже не й бях свикнал с магариите и ми беше малко като чужда колата.Ще ти споделя резултати от дрифт бокса и от техниката в Сливен. 14.9/158/2.6 това последното е времето за изминавне на 60 фт (Сливен) 14.4/158-159/2.4 това е във Варна с нито един кон или магаре в повече 14.00/158-160/2.2 това вече е с тойо р888 пак на същите коне. С две думи 2 десети на старта са 4 десети на финала като разлика,а по терминалните скорости се вижда ,че колата на една и съща мощност. Утре живот и здраве свалям турбото за ъпгрейд,че ми се влиза в клуб 13 с всекидневното дизелче. До сега 123 кв на гумите
И такаааа....турбото вече е свалено за малък ъпгрейд,но това не пречеше с колегата Владооооо да се заиграем с довършителните работи по фейса Така вече ми се струва,че предницата е почти завършена.
vlado0o^ написа:Тея ОЗ-тки много модерни бре на 2260 ли минаваш или някаква ревизия на това ще се прави,че явно не си спомен ал Тествай червения кант на автомивката
Модерни,модерни и те ще отминат.Имам идея за други джанти,но те ще са догодина сигурно. Турбото си остава същото за сега,само малко освежаване и с 4мм по-голяма компресорна перка. Баш мапера каза,че с новият сешуар ще се изкарат достатъчно коне(всмисъл достатъчни за мен на този етап),но нека първо се мапне колата и тогава ще коментираме. А за канта изобщо не ме притесняват автомивките-мога да кантирам колите на половината форум вече