Дойде време и аз да се похваля с чипване на поето пасатче(1,8Т Passat AWT с газов инжекцион) от Богомил, за което много благодаря още веднъж. Колата е направо неузнаваема и много с различно поведение. Да си призная след 2500 оборота все едно не е моята кола!

. За разхода не мога да кажа особенна разлика , но на дълго я тествах и е с коренна разлика. Карам с умерена скорост до 100 км./ч и разхода е около 7 ! И то на Газ! Ако ми се прииска да натисна направо полудява, както и разхода се увеличава. Проблем си ми остана обаче грешките, които ми записва в компа от ламда сондата преди катализатора. Пише, че е отворен кръг на отоплението и че вътрешното съпротивление е много високо. Чудя се дали да я подменям или да си карам така докато не се увеличи разхода.Иначе колата има мощност и работи много добре в различните режими(ускорение/постоянна скорост). Това е явно за друга тема във форума, но все пак държа да отбележа че дори и с такъв проблем , всичко ме удовлетворява и разбира се е икономически изгодно . Преди чипването натисках малко повече педала и след 3500-4000 оборота някак си колата не ускоряваше осезаемо много( ускорение си имаше но в сравнение със сега е много различно). А виждам разлика и в показанията на бордовия компютър на едни и същи места с една и съща скорост. (със знак минус ,разбира се

). Дано съм бил полезен на всички колеги , които се двоумят още дали да модифицират автомобилите си

.