Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
Аз не познавам колегата и не знам в какъв диапазон са му възможностите. Не казвам че на "Филипс" продукта е лош, а и аз просто предлагам. Мен ми харесаха като вариант и ако ги имаше за Bora вече да са на колата. Нищо лично. 

- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
Митак ако можеш да ги направиш като адаптивни фарове за вечерта ще е много яко.Незнам точно как става,но на жената колата има халогени ниско в бронята и вечер като завива на ляво се включва левият халоген,същото става като завива на дясно,пуска се десният.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
GALIANO написа:Митак ако можеш да ги направиш като адаптивни фарове за вечерта ще е много яко.Незнам точно как става,но на жената колата има халогени ниско в бронята и вечер като завива на ляво се включва левият халоген,същото става като завива на дясно,пуска се десният.
Става срашнително лесно с ангъл сензора на есп-то за тези които имат есп има един модул който следи на къде е завит волана и от там се взима сигнал за халогена
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Да, обаче аз винаги съм се чудел какъв е смисъла на тази "екстра".
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Като покараш с такива светлини в малки неосветени улички ще разбереш 
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Екстрата е много полезна, както за градско, така и извънградско.
Таурега при ниска скорост пали крушка в самия фар при завиване. При висока - мести фара.
Таурега при ниска скорост пали крушка в самия фар при завиване. При висока - мести фара.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Andonov написа:Екстрата е много полезна, както за градско, така и извънградско.
Само туарега ли?
Пълна глупост и в движение пали допълнителна светлина фара започва да се мести веднага след като запалиш но се мести леко при 10км започва да се забелязва по осезаемо
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Какво става с инсталацията за фаровете?
Филма е много голям. Чак в един момент започнах да се псувам, що не си поръчах готови кабели. Оказа се, че T10 буксите които поръчах няма да мога да ги използвам, понеже не искат да закопчат нормално с буксата на колата и се наложи едната да я нарежа за да си изкарам мъжките пинове, които прехвърлих на буксите които стоят на самия фар, едната подарък от Ванката (работника) за Голф 4 без опция за халогени, а другата подарък от един добър приятел от А4, която е същата, но просто наредбата при ауди е малко по различна, което мен не ме бърка, след като добавих пин на липсващото гнездо номер 3.
Изкарването на пиновете от буксите и намирането на женски пинчета подходящи за новата инсталация е цяло приключение (менгеме, ножовка и макетно ножче), добре че Ванката (работника) и Матри (roadrunner) ми осигуриха оригинални букси-инсталация от където мога да си набавя. И накрая за капак, добре че беше Васко (лучано) за да купи на късмет малки женски пинчета, които паснаха идеално на малките гнезда на T12 пиновата букса, иначе не знам от ква инсталация и морга трябваше да търся подходящи
Живот и здраве утре ако намеря накой който да ги запои ще наредя буксите, след което ще се навържат времено с устра-клеми, след което запояване и изолация, монтаж.
Добрата новина е: свързах се с момче от uk-mkiv.net, което е в течение и ми потвърди, че за моят модел фарове, не се налага мод в самия фар, за да се управляват от механичния реглаж. Още не е изпробвано на 100 процента, но ще стане ясно след като навържа буксите.

Щипките за фаровете също пристигнаха, ВенчрШилда също е набавен, но още не е поставен. Общо взето, напръв поглед елементарно нещо, но трябва да благодаря на поне 7 - 8 човека докато светнат, без които това нямаше да се случи. Това е за сега
Изкарването на пиновете от буксите и намирането на женски пинчета подходящи за новата инсталация е цяло приключение (менгеме, ножовка и макетно ножче), добре че Ванката (работника) и Матри (roadrunner) ми осигуриха оригинални букси-инсталация от където мога да си набавя. И накрая за капак, добре че беше Васко (лучано) за да купи на късмет малки женски пинчета, които паснаха идеално на малките гнезда на T12 пиновата букса, иначе не знам от ква инсталация и морга трябваше да търся подходящи
Живот и здраве утре ако намеря накой който да ги запои ще наредя буксите, след което ще се навържат времено с устра-клеми, след което запояване и изолация, монтаж.
Добрата новина е: свързах се с момче от uk-mkiv.net, което е в течение и ми потвърди, че за моят модел фарове, не се налага мод в самия фар, за да се управляват от механичния реглаж. Още не е изпробвано на 100 процента, но ще стане ясно след като навържа буксите.

Щипките за фаровете също пристигнаха, ВенчрШилда също е набавен, но още не е поставен. Общо взето, напръв поглед елементарно нещо, но трябва да благодаря на поне 7 - 8 човека докато светнат, без които това нямаше да се случи. Това е за сега
Последна промяна от morfei1 на Пон 13 авг 2012 22:14, променено общо 4 пъти.
- rabotnika
Ауе Тексаски рейнджър ти възнамеряваш ли тая година тея фарове да ги видим на твоята кола или? 

Снощи се прибрах бе Иване, и до 3 часа сутринта съм кормил пинове
. Днеска цял ден вадя пинове 
. Днеска цял ден вадя пинове - Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
голям филм, голям нещо, ама щом е за кефа мерак винаги има.- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Аз ще задам един малко тъп въпрос-защо като имаш оригинална букса за ксеноновите фарове не монтира направо нея на мястото на твоите букси,а си играеш да правиш преходници.Ти няма да ги менкаш през седмица фаровете,че да ти трябва старата букса,нали!Струва ми се ,че сам си усложни работата.
- rabotnika
delian1978 написа:Аз ще задам един малко тъп въпрос-защо като имаш оригинална букса за ксеноновите фарове не монтира направо нея на мястото на твоите букси,а си играеш да правиш преходници.Ти няма да ги менкаш през седмица фаровете,че да ти трябва старата букса,нали!Струва ми се ,че сам си усложни работата.
не просто работата е усложнена още от завода а Митето я доусложнява
Принципно, покрай мен има един струшен комплект R32 фарчета, който са ги оглозгали. От него свалих Т10 мъжка букса, която очевидно беше правена и силиконирана по български. От което съдя, че или фарът е бил от новия модел с Т10 или са поставени Т10 букси и инсталацията на фара е навързана по тях.
Този вариант наистина е добре и ще стане най-красиво и изпипано, просто не исках да режа буксата на фара. Ако се обърка нещо, да не брактисам фара, понеже дръвцето ще е голямо. Другото което ме навежда на мисълта е, че всички в нет пространството говорят за преходници, никой не слага дирекно букса, ако приемем че в основата където ляга, T10 и T12 са еднакви.... не вярвам да са толкова тъпи и да плащат по 150лв за преходници.
Ще премеря колко е голяма буксата на фара за Т10 и T12 и ще ви споделя. Другото което е, когато разбрах че мога да ползвам буксите от инсталацията на фара, ги бях поръчал останалите букси и беше късно да отменя Т10 буксите (от които както казах няма симсъл и няма да ви свършат работа). Въобще не съобразих, че могат да се ползват преди това. Човек винаги може да научи нещо ново, когато ножа опре в кокала и няма изход, а мерака идва в повече
.
Този вариант наистина е добре и ще стане най-красиво и изпипано, просто не исках да режа буксата на фара. Ако се обърка нещо, да не брактисам фара, понеже дръвцето ще е голямо. Другото което ме навежда на мисълта е, че всички в нет пространството говорят за преходници, никой не слага дирекно букса, ако приемем че в основата където ляга, T10 и T12 са еднакви.... не вярвам да са толкова тъпи и да плащат по 150лв за преходници.
Ще премеря колко е голяма буксата на фара за Т10 и T12 и ще ви споделя. Другото което е, когато разбрах че мога да ползвам буксите от инсталацията на фара, ги бях поръчал останалите букси и беше късно да отменя Т10 буксите (от които както казах няма симсъл и няма да ви свършат работа). Въобще не съобразих, че могат да се ползват преди това. Човек винаги може да научи нещо ново, когато ножа опре в кокала и няма изход, а мерака идва в повече