B-connect + Телефон?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
B-connect + Телефон?
Някой, който работи или разбира максимално от телефони да ме светне. Имам служебна карта м-тел, но семейството ми и гаджето ми са всички на глобул. След известно умуване реших че най-добрия и евтин вариант за мен е B-connect и всички да ме аднат като безплатен и да ме избират, но сега гледах по сайтовете направо за комплект GSM+карта b-connect и няма. Та въпроса ми е имало ли е някога такива евтинки промоции (50-100лв макс) и дали в момента има и дали за в бъдеще ще има да изчакам?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
http://globul.bg/bg/pretopost.html
някъв дроб от показаните ми върши повече от идеална работа...по принцип нямам предпочитания към телефон само да е чисто нов......+ едни бикънект ама тия са със смарт....не ми трябват ако некой знае за такива промота с конект да казва.....веднага!
някъв дроб от показаните ми върши повече от идеална работа...по принцип нямам предпочитания към телефон само да е чисто нов......+ едни бикънект ама тия са със смарт....не ми трябват ако некой знае за такива промота с конект да казва.....веднага!

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
pakumba написа:еми купи си телефон пък картата е лесно от датата са ми подарявали бикънекти.
въпроса беше да се възползвам от някаква промоция комплект двете за 60-70лв .....
васстоп - работата с тия телефони от много време замириса че трябва са си към двата оператора, ама просто в случая ми трябва точно бикънект да не плащам нищо...нямам излишни парички.....а и м-тела ми в служебен и напълно фри но не искам да осирам....затова един бикънект и ще стрелкам всички да ме избират....измислил съм го ама няма такива промота вече

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Мисля че това http://2be.bg/globul.php?open=27 е единствената за сега оферта, която горе-долу отговаря на изискванията ти.Ако не ти е много спешно изчакай малко най-вероятно след средата на месеца ще започнат да излизат нови промоции, все пак идват празници.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”