red.devilll написа:bubo-bubo написа:red.devilll написа:Направи си сметка колко изгорели газове бълва твоята кола и колко като застанеш до една Шкода Евроопа или до един Икарус(надявам се да не е колкото тях

.Това в кръга на шегата) и тогава да говорим за опазване на околната среда
Браво бе мен, ти си бил голям мислител.. Значи викаш като Икарусите замърсяват дай и всички ние да го правим кво толкова
Такива като теб все гледат в чуждата чиния и кво другите правели ама ти нещо да свършиш полезно не искаш ?
Определено си типичен представител на "Булгар Майнд" - Бай Ганьо..
Иди при който искаш тунер и попитай дали е по-добре след промяна на софта(чип) дали е по-добре да се махне катализатора или не.Половината форум сме Бай Ганьовци с изключение на теб.
Катализатора си го свалих без да ми прави никакви проблеми с вървенето на колата или тем подобни.С него и без него си върви задоволително добре за 100-те коня(доста по-добре от твоята 105-ца

),през него си се видна всичко и майстора каза че бил ОК,но за разлика от теб най-вероятно който ще му вземеш 50-60 лв,моя си седи в гаража и чака еко нормите за да бъде монтиран отново

.
Ситуацията в България е просто потресаваща.. Цяло лято някакви печки ми димят в лицето, сажди и изгоряла нафта бълва от ауспусите ама пичовете викат, нали върви, боли ме фара какво става от зад… Тъжно неразбиращ, че само преди малко някой друг тарикат е освежил и неговият въздух..
red.devilll някой ден надявам се да дойде момента в който ще разбереш, че да имаш катализатор не е въпрос на норми или закони а е въпрос на въздуха който дишаш ти и твоите деца!
Ти можеш да си вкарваш различни теории, но аз по мръсен град от София не съм виждал а съм обиколил бая свят..
Стари мръсни бързи бангии бродят из столицата а на някои пише „Протест“ трагикомедия до която ни докараха някои.. Ама да не го обръщам на политически теми..
Та така карай си бързият голфак, но не ми се хвали какви побългарявания си направил за да върви колата ти я с 5% повече я не..
И се извинявам на Atanasov93 за спама, но Фергюсън ме провокира и не се сдържах..