Колега дайте ми реален размер на километраж с бели циферблати,че ходих да принтирам един и се оказа много по-голям от колкото трябва.Затова ще ви помоля да ми дадете в реален размер пак с 7000 оборота.
Колега, казах го, ще го кажа пак. Зависи с каква програма е правен файла и т.н. Принтират се с процентно коригиране! Кой некадърник ти ги принтира, та не можа да ги нагласи!?
И един съвет: Помислете, представете си го и решете какво точно и как искате, много по-лесно ще се направи конкретна поръчка П.с: Ако си направите циферблатите с цвета или мотиви точно от вашата кола, ще е много ефектно.
колеги, видях на първата страница табло за голф 3 гти и реших да си го направя. напечатах го, разглобих таблото и тогава забелязах, че това е 20-240 а моето е 0-240 а оборотомера слиза по надолу от моя...(помогнете моля) и още един проблем... реших да си сменя и цвета на дисплейчетата, като отворих видях че е с диодчета, същите имах които светят бяло смених ги и сега не светят... п.п. таблото ми е 0-240/7000+
Здравейте, колеги! Нов съм във форума, защото си купих преди 2 седмици Golf 3 gti. Много ми хареса километража със синия фон със звздите и ми е чудно дали може да се направи и за мойто голфче?