Тропане в предницата.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Re: Тропане в предницата.

Мнениеот qNkOo » Нед 30 май 2010 6:33

За тия блокажи момчета... няма кола с предно предаване с постоянен блокаж на диференциала :idea:
По темата: колега, тези гуми си ги остави за Заговезни и си купи едни нови или втора ръка (запазени!). След това пиши как е.

bazigolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bazigolf » Нед 30 май 2010 11:25

Колега ALIGATOR ,същите симптоми бяха и при мен особено чукането при лек завой.След смяна на предни лагери колата заспа :да: .Въпреки че е г4,предполагам проблема при теб е същия.

Choveka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Choveka » Чет 09 авг 2012 23:13

Здравейте колеги. Вадя темата от архива, тъй като от днес имам абсолютно същите като описаните от Алигатор почуквания. От няколко месеца живея във Варна - това е фактор, всичко ми се разтропа... Много бих искал да знам как беше решен проблема, за да не хвърлям излишни пари по местните сервизи. Амортисьори, карета, тампони - идеи?

ПС: При мен се оказаха разхлабени болтове на предно дясно колело. В първия сервиз във Варна попитах може ли да са ми разхлабени болтовете и от това да хлопа така - човека ги "пробва" на ръка и вика "а не, добре са", след което искаха стотина лева за да проверят не е ли от скоростната кутия...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”