Здравейте на всички
Вече и аз съм член на семейството на ПАСАТ-ите, по-конкретно Б6, TDI 140HP
Имам няколко въпросчета и ще съм много благодарен ако някой хвърли акъл
Не ми работи осветлението на задния номер и лампичката на таблото ме дразни. Крушките са здрави. Тъй като не можах да намеря кой бушон ги управлява, ако някой знае да казва.
Бордкомпютъра показва разход км/л. Може ли да се настрои на л/100км. Дисплея не е MFA+, a MFA
Мерси предварително и много поздрави
Няколко въпроса за PASSAT B6
Re: Няколко въпроса за PASSAT B6
щом другите го виждаме като л/100 км трябва да може. поиграй си с самия дисплей да не се окажа че може и от него. после ако се сетя ще видя и моя че ми се струва че имаше някакви опции там. за крушките не мога да помогна. Все пак ако имаш как - провери стига ли ток до тия крушки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен е така , даже дава информация за 3-4 изгорели , но те си светят .В Юнитрейд ми казаха , че контролният елемент е около 600 лв., така че аз си свикнах със светещата лампа на таблото ,пък и както писах тук преди 2 години е доста красиво с жълто , синьо и червено пред тебе.Относно дисплея -при мен си показва разхода на 100 -моментен и среден ,но пък ,въпреки че имаше теми не знам кой е МФА и МФА +.
аз съм виждал само 2 вида дисплеи на такива коли. единия си е нормален и заема цялото правоъгълно каре между оборотомера и километража. (такива са 90%) няколко съм виждал с 1/2 дисплей. Свети им само горната половина мисля. Въпреки това мисля че пак би трябвало да може да се влиза в менюто с тях и да имаше такива показания. Аз конкретно се опитвах да оправя едно от числата - това на електронния километраж ми го показва в мили в час . така и не можех да го накарам да показва километри в час. Това за милите при всички ли е така ?
-
- Автомобил: VW Multivan T5
- Двигател: AXE 2005
Здравейте, моя Пасатор понеже е американец и в началото показваше мили в час/дигиталния скоростомер/, градуси по Фаренхайт/външна температура/ и километри за литър/разход/. Дисплея е голям, т.е не половин дисплей както при някои автомобили. Всички настройки ги направих в менюто на дисплея. Остана ми само някога да подменя евентуално цялото тобло, тъй като и на големите часовници всичко е в мили или градуси по Фаренхайт, но ...по-натам може и това да се случи.
Успех!
Успех!

Добре де колега Itolev - кажи как да промена на дисплея където принципно пише километрите на колата. там моите се виждат в мили в час. На другаде мерките са ми в километри в час и от дисплея колкото и да сменях пак си стоят в мили :S. Може ли някой да си е играл преди мен с ВАГ-КОМ-а да връща километража и от там да ми е останало това наследство
?

аз малко не разбрах. само при мен ли е така ? и някакво решение има ли ? не говоря за големия диспляй а за малкия на който пише километрите на колата. там стокорстта ми излиза в мили в час, на всякъде другаде мерките са в км/ч, скоростомера ми е в километри и т.н. само на тоя малкия екран моментната ми скорост я показва в мили
. От големия дисплей пробвах отново да променя на нещо друго освен километри и да си го върна после пак на км/ч . навсякъде се променя освен на тоя малкия дисплей.
Някаква манипулация с Ваг ком ?

Някаква манипулация с Ваг ком ?
-
- Автомобил: VW Multivan T5
- Двигател: AXE 2005
Здравей колега frec, не знам при теб как е, но при мен тези неща се променят, както казах по-рано от дисплея на автомобила. Влизам в менюто и почти "най-долу" влизам в "Units". В това подменю мога да наглася дисплея да показва консумацията на гориво в километри за литър или литър на 100 км, показание на дигиталния скоростомер в мили или километри и съответно показание на температурата на околната среда в градуси по Целзий или градуси по Фаренхайд. Дано и при теб да е така!
Успех!
Успех!

довечера ще направя снимки
. тоя дигиталния скоростомер си ми стои в мили и това е. може би и аз не правя нещо както трябва.